Skogängsvägen 31A, 3 tr
Skogängsvägen 31A, 3 tr
Robert Blomster, ansvarig mäklare i Spånga
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Robert Blomster

Ansvarig mäklare

Till salu

Skogängsvägen 31A, 3 tr

Utgångspris

2 995 000 kr


Utgångspris

2 995 000 kr



Spånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

Skogängsvägen 31A, 3 tr


Till salu
Utgångspris
2 995 000 kr

Spånga - Bromstensstaden— Spånga— Stockholm

Nybyggd trea om 75 kvm i JM:s Brf Gunhild

Nybyggd trea om 75 kvm i JM:s Brf Gunhild i framväxande Bromstensstaden. Välplanerad 3:a med högkvalitativa materialval samt stor balkong med fritt läge. Lägenheten erbjuder ett härligt ljusflöde tack vare fönstren placerade i två väderstreck. Denna underbara lägenhet erbjuder ett bekvämt boende med absolut högsta standard, vad sägs om två stora sovrum en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett påkostat och toppmodernt badrum. I området finns också en ny stor Coop butik samt en Lidl om kommer ligga bara ett stenkast bort vilket kommer underlätta vardagen enormt mycket. Här är det bara att flytta in och trivas.

Bromstensstaden ligger i stadsdelen Spånga-Bromsten i nordvästra delen av Stockholm. Området står inför en stor omvandling från tidigare industriområde till en levande stadsdel med fler bostäder, service och arbetstillfällen. Med närheten till Spånga centrum, pendeltågsstation, övriga kommunikationer och grönområden planeras området att utvecklas till Bromstensstaden. Fullt utbyggd beräknas Bromstensstaden innehålla cirka 2 500 bostäder, parker, förskola och lokaler för centrumändamål.
Stockholm stad ser området kring Spånga station som en viktig knutpunkt i västra Stockholm. Staden vill utveckla området genom att skapa en tätare bebyggelse med attraktiva bostäder, en mångfald av verksamheter samt service och tillgänglighet till parker.

Kommunikationerna är redan idag utmärkta med några minuters gångavstånd till pendeltåg (Spånga station) och ett flertal busslinjer. För service, vårdcentral och mataffärer med mera finns Spånga centrums serviceutbud på bekvämt promenadavstånd. Längs huvudgatan Skogsängsvägen som löper genom Bromstensstaden kommer det i bottenvåningarna dyka upp nya affärer och olika typer av serviceutbud. En ny gång- och cykelväg under järnvägsspåret kommer att öka möjligheterna till kommunikation och binda samman den nya stadsdelen med intilliggande områden. Alla kvarter kommer att se olika ut, ha sina egna kvaliteter och bidra till att skapa en attraktiv variation. Det är de allmänna ytorna som kommer att vara det sammanhållande kittet i stadsdelen. De flesta husen kommer att vara mellan fyra och sex våningar höga, med ett fåtal högre torn ien tiovåningsskala längs med Skogsängsvägen. Det knyter an till strukturen och densiteten i Spånga centrum och blir ytterligare en detalj som binder ihop de två områdena. Hastighetsdämpande åtgärder kommer bland annat installeras på huvudgatan Skogängsvägen i höjd med parken, för att bidra till en god miljö.


Utgångspris
2 995 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
5 235 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 22 september 14:00 — 14:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka
Varmt välkommen på visning! Anmäl dig gärna för bättre service.

Måndag 23 september 18:30 — 19:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka
Varmt välkommen på visning! Anmäl dig gärna för bättre service.

Mäklarhuset Spånga

Kontakta Robert för mer information kring Skogängsvägen 31A, 3 tr.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

Hall
Rymlig och möblerbar entréhall med mycket goda avhägningsmöjligheter. Ekparkettgolv som är genomgående i hela lägenheten tillsammans med vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns ett stort förråd/klädkammare som underlättar förvaringen

Vardagsrum
Från hallen når man det luftiga vardagsrummet med ett stort fönsterparti som skänker detta rum otroligt mycket ljus. Vardagsrummet är väl tilltaget vilket gör att man har gott om plats för en soffgrupp samt större matplats om man önskar detta. Tack vare den sociala och öppna planlösningen mot köket är detta verkligen ett rum att umgås i. Från vardagsrummet når man också lägenhetens underbara balkong med sol från tidig morgon till efter lunch.

Balkong
Från vardagsrummet nås balkongen som har sol från tidig morgon till efter lunch.. Här erbjuds man gott om plats för härliga lounge möbler eller vad som passar dig bäst.

Kök
Köket ligger med social och öppen planlösning i direkt anslutning till vardagsrummet. Vita luckor, två kyl/frysar, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin

Badrum
Från hallen nås det påkostade och helkaklade badrummet. Här är väggarna ljust kaklade och på golvet ligger et ljust klinkergolv som ger en modern och härlig känsla. I övrigt är badrummet välutrustat med dusch som avskärmas med hjälp av en moderna duschväggar i klarglas, Wc, kommod med tillhörande spegelskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1
Lägenhetens stora sovrum ligger i anslutning till hallen och rymmer med lätthet både en dubbelsäng samt extra förvaring om så önskas. Annars är förvaringen i detta sovrum redan välordnad genom en hel skjutdörrsgarderob.

Sovrum 2
Lägenhetens mindre sovrum nås även det från hallen, detta sovrum passar perfekt som barnrum alternativt arbetsrum om så önskas.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

75 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

Våning

3 av 5

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2024


03
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

14 öppna parkeringsplatser med ladduttag (1100 kr/mån)
55 öppna parkeringsplatser (800 kr/mån)


Ekonomi

01
Avgift

5 235 kr/mån

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

I avgiften ingår värme och Kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 220 kr/mån. El, varmvatten debiteras efter förbrukning.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Brf Gunhild 1. I föreningen finns 157 lägenheter.

Allmänt

I charmiga Spånga växer nya Bromstensstaden fram. Alla bostäder har egen balkong eller uteplats samt närhet till service, kommunikationer och grönområden.

Smarta och energieffektiva bostäder
I kvarteret Gunhild möts du av välplanerade bostadsrätter om ett till fyra rum och kök. Bostäderna har öppna ytor och med fint ljusinsläpp samt balkong eller uteplats. Här bor du i en modern bostad med noggrant utvalda material och energieffektiva vitvaror.

Innergård med orangeri
På kvarterets innergård finns en gräsmatta, planteringar och yta för barnen att leka på. Här ryms ett gemensamt orangeri, som blir en fin mötesplats för grannar, familj och vänner.

Nära kommunikationer och service
Kommunikationerna är en av Bromstensstadens starka sidor. Pendeltåget i Spånga ligger endast 10 minuters promenad bort och tar dig till Stockholm City på bara 14 minuter. Här finns även goda bussförbindelser till större delen av norr- och västerort.

Vid det charmiga och närliggande Spånga torg finns allt du behöver. Här möts du av ett torg med familjär småstadskänsla, ett flertal butiker och restauranger samt service. Spånga torg, en plats du gärna återvänder till.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 235 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I avgiften ingår värme och Kallvatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer om 220 kr/mån. El, varmvatten debiteras efter förbrukning.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Lunchfabriken

190 m


Mozzarella Spånga

237 m


The Highlander

323 m


Restaurant Rainbow

378 m


Pizzeria Spånga Macka

398 m


Förskolan Bromstens Gård

286 m


Förskolan Solgården

362 m


Förskolan Bullerbyn

407 m


Förskolan Tornbacken

592 m


Dvärgbjörkens Förskola

601 m


Stora Coop Spånga

181 m


Lidl

308 m


Matvärlden Tensta

1,53 km


Rinkeby matcenter

1,57 km


Spångavägen

231 m


Bromstens gård

296 m


Solhöjden

369 m


Spånga station

515 m


Spånga

559 m


Barkarby

3,55 km


Sundbyberg

4,25 km


Helenelund

4,5 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    727 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hav
    5,81 km
    0 min
    0 min
    0 min
  • Tågstation
    Spånga station
    515 m
    0 min
    0 min
    0 min
  • Hållplats
    Spångavägen
    231 m
    0 min
    0 min
    0 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Robert!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.