Franstorpsvägen 6

Franstorpsvägen 6

Slutpris

4 070 000 kr


Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

Franstorpsvägen 6


Slutpris
4 070 000 kr

Centrala Sundbyberg— Sundbyberg

FANTASTISK LÄGENHET I TOPPSKICK HÖGST UPP I HUSET!

- Balkong med kvällssol
- Optimalt planerad
- Attraktiv adress i centrala Sundbyberg
- 2st tillhörande förråd
- Stabil förening som äger marken
- Stambytt 2018

Äntligen får jag lov att presentera denna underbara trerummare med härlig inglasad balkong med kvällssol och insynsskyddat läge. Här bor du på en återvändsgata fri från genomfarts trafik.

Direkt när man kliver in i lägenheten så möts man av en modern och trivsam känsla. Här erbjuds man smakfulla färg och materialval samt ett snyggt genomgående golv. Köket är utrustat med exklusiva maskiner med bland annat två ugnar samt har gott om förvaring och arbetsytor. Vardagsrummet är rymligt och här får man gott om plats för både soffmöblemang samt matplats. Från vardagsrummet så når man till ett av bostadens sovrum som rymmer både dubbelsäng samt bra med förvaring i form av platsbyggda garderober. Vidare så erbjuds man ytterligare ett rymligt sovrum som även där rymmer en dubbelsäng, där hittar man även utgången till bostadens fantastiska balkong. Balkongen är inglasad och badar i solljus från tidig eftermiddag till sen kväll, här kan man njuta av den härliga kvällssolen många månader under året. Slutligen så erbjuds man ett modernt och helkaklat badrum där man även har en tvättmaskin samt golvvärme.

Franstorpsvägen 6 tillhör Brf Apoteket i Sundbyberg, en mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har utfört flertalet renoveringar under åren. Styrelsen är aktiv och skicket på fastigheten mycket god. Till lägenheten tillhör även källarförråd, matkällare, ett stort hobbyrum, cykelrum och även barnvagnsrum.
På den grönskande innergården finns en nybyggd lekplats och grill.

Lilla Alby är ett utsökt område att bo i om du vill ha lugn och ro men ändå ha en stadspuls nära inpå. Med bara några minuters gång åt ena hållet nås Sundbybergs centrum och signalfabriken. I Signalfabriken finns Story hotell, SATS träningscenter, apotek, H&M, bibliotek, Body Shop och blomsterhandel. På några minuters gång nås en Ica- Supermarket, Systembolaget och Willys. Sundbybergs torg erbjuder även all tänkbar kommunikation som kan tänkas behövas, tvärbana, ett flertal busslinjer, flygbussar till Bromma och Arlanda men även Citybanan som tar er till Stockholms Central på 8 minuter. Om du går åt andra hållet från bostaden nås Solna strands station. Här bor ni även granne med Mälaren och har tillgång till vackra promenadstråk kring Bällstaån.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
73 kvm
Avgift
5 604 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Franstorpsvägen såldes av oss 2024-09-12. Se alla våra försäljningar i Sundbyberg samt även på Franstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.