Dammvägen 17

Dammvägen 17

Slutpris

1 500 000 kr


Munkfors

Dammvägen 17


Slutpris
1 500 000 kr

Munkfors

Lantidyll med två garage och stor tomt!

Upptäck detta natursköna boende i Munkerud, Munkfors! Detta rymliga hus på 193 kvm erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och lantlig charm. Med två rymliga garage + carport, en mysig gäststuga och två smakfullt renoverade badrum – ett helkaklat och ett halvkaklat – är detta hemmet för dig som söker både stil och funktionalitet.

Taket är bytt 2020 som ger dig trygghet och hållbarhet för många år framöver. Den generösa tomten på 1,1 hektar, genomströmmad av en porlande bäck, ger en idyllisk atmosfär och otaliga möjligheter till avkoppling och utomhusaktiviteter. Omgiven av lummig grönska och med flera underbara platser att njuta av naturen, är detta verkligen ett paradis för naturälskare.

Här bor du i en fridfull lantlig miljö, med endast cirka 40 minuters bilresa till Karlstad. Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem – ett perfekt val för familjen som värdesätter både natur och bekvämlighet. Välkommen till Munkerud, ditt nya hem!


Boarea
193 kvm
Driftkostnad
37 038 kr/år
Tomtarea
11 000 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2024-07-24

Mäklarhuset Karlstad

Denna villa på Dammvägen såldes av oss 2024-07-24. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Dammvägen.

Boka värdering
Michelle Felixson, assisterande mäklare i Karlstad

Michelle Felixson

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.