Stjärnsforsvägen 113

Stjärnsforsvägen 113

Slutpris

475 000 kr


Uddeholm— Hagfors

Stjärnsforsvägen 113


Slutpris
475 000 kr

Uddeholm— Hagfors

Lättskött 1-plansvilla med garage!

Välkomna till Stjärnsforsvägen 113 och denna trevliga 1- plans villa om fyra rum och kök som erbjuder plats för både avkoppling och socialt umgänge.
När ni kliver in genom dörren möts ni av en välkomnande hall som sätter tonen för resten av hemmet. Här finns gott om plats för ytterkläder och skor, vilket underlättar i vardagen.
Vidare in finner ni ett funktionellt kök med god plats för förvaring. Det angränsande matrummet erbjuder en naturlig samlingspunkt och har direkt utgång till en härlig uteplats – den perfekta platsen för sommarens grillkvällar eller morgonkaffet. Vardagsrummet är gemytligt och luftigt, en plats där ni kan njuta av lugna stunder eller bjuda in till fest. Två sovrum och badrum fulländar entréplanet.

Källarplanet inrymmer ett allrum som väntar på att bli er nya favoritplats. Här finns även en praktisk tvättstuga och ett extra badrum. Gott om förvaringsutrymme erbjuds i både förråd och pannrum, vilket underlättar vardagen.
Villan står på en plan trädgårdstomt som ger er möjlighet att skapa en grön oas efter era egna önskemål. Här finns också en charmig timmerbod, perfekt som förvaring eller kanske som gäststuga för besökande vänner och familj.

Varmt välkommen med din intresseansökan!


Boarea/biarea
88/88 kvm
Driftkostnad
38 935 kr/år
Tomtarea
1 142 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-09-02

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Stjärnsforsvägen såldes av oss 2024-09-02. Se alla våra försäljningar i Uddeholm samt även på Stjärnsforsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.