Beatebergsvägen 6

Beatebergsvägen 6

Slutpris

3 295 000 kr


Skee— Strömstad

Beatebergsvägen 6


Slutpris
3 295 000 kr

Strömstad - Skee

Fint renoverad och utbyggd 1 plansvilla med källare!

Välkommen till denna fint renoverade och tillbyggda villa på härlig insynsskyddad tomt i Skee! Denna fastighet är drömmen för en barnfamilj med vacker trädgård för lek och umgänge. Äppelträd och altan i soligt läge samt en högt uppväxt tuja häck ger fastigheten insynsskydd som gör att det känns som på landet!
Villan har totalrenoverats under åren 2012-2014 och har ljusa fina ytor i alla rum. Utbyggnad om ca 28 kvm som gett ett extra master bedroom eller allrum med högt i tak och stort ljusinsläpp.
Källaren har flera rum för förvaring samt badkar i tvättstugan och extra wc/handfat samt praktisk egen ingång från trädgården. Nuvarande ägare använder två av rummen i källaren som sovrum, där finns elektrisk golvvärme för extra bekvämlighet. Ett nytt gästhus har byggts i trädgården och ett äldre förråd finns även på tomten.
Välkommen att boka er på visning!


Boarea/biarea
118/88 kvm
Driftkostnad
52 060 kr/år
Tomtarea
1 138 kvm
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2024-10-02

Mäklarhuset Strömstad, Tanum

Denna villa på Beatebergsvägen såldes av oss 2024-10-02. Se alla våra försäljningar i Skee samt även på Beatebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.