Stationsvägen 14

Stationsvägen 14

Slutpris

870 000 kr


Centrala Bergsjö— Bergsjö— Nordanstig

Stationsvägen 14


Slutpris
870 000 kr

Centrala Bergsjö— Bergsjö— Nordanstig

Välskött villa i centrala Bergsjö!

Varmt välkomna till Stationsvägen 14 i Bergsjö och denna välskötta souterrängvilla. Smakfullt renoverad med naturnära färger, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt välplanerad rumsindelning som med enkelhet kan ändras efter behov.

Entrén finns i souterrängplan med plats för avhängning samt förvaring i garderob. Från den inre hallen nås samtliga rum på detta plan, sovrum, förråd med matkällare samt duschrum. Planlösningen en trappa upp rymmer hall, ett ljust vardagsrum med kamin och utgång till uteplats – perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar sovrum, kontor, duschrum och kök med matplats där den härliga Stig Lindberg tapeten "Pottery" hamnar i blickfånget. Kök utrustat med kyl/frys, spis/ugn, diskmaskin och fläkt samt utgång till balkong i soligt läge.

Lummig tomt i etage med gräsmatta, härliga rabatter, planteringar samt en insynskyddad altan delvis under tak. Garage med plats för en bil och rymlig carport. Plejd system och fiber installerat.

Sammanfattningsvis erbjuder denna fastighet en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende i Bergsjö. Med sitt centrala läge har du gångavstånd till allt du behöver – skola, förskola, affärer, biograf och park. Dessutom finns utmärkta kommunikationer som gör vardagen smidig och enkel.

Varmt välkommen med din visningsanmälan!


Boarea/biarea
85/25 kvm
Driftkostnad
46 170 kr/år
Tomtarea
1 300 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-08-21

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Stationsvägen såldes av oss 2024-08-21. Se alla våra försäljningar i Bergsjö samt även på Stationsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.