Skogsallén 19

Skogsallén 19

Slutpris

4 000 000 kr


Västra Villastaden— Kungsbacka

Skogsallén 19


Slutpris
4 000 000 kr

Västra Villastaden— Kungsbacka

RYMLIG 3:A I VÄSTRA VILLASTADEN MED BALKONG I SOLIGT LÄGE OCH EGEN PARKERING MED LADDPLATS

Välkommen till denna ljusa och välplanerade trea i eftertraktade Västra Villastaden i Kungsbacka. Här bor du mitt i en idyllisk villamiljö med närhet till både stadens puls och den rofyllda Kungsbackaskogen, vilket ger dig en perfekt balans mellan bekvämlighet och natur. Lägenheten har en solig balkong som vetter mot föreningens gröna gård, där du kan njuta av lugnet och grönskan.

Du välkomnas av en rymlig och möblerbar hall med ekparkett som löper genom hela bostaden. Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en luftig och inbjudande atmosfär, där du kan möblera fritt efter dina behov. Vid fönstret finns en trevlig plats för matbordet där du kan njuta av måltider med utsikt över den grönskande trädgården. Vardagsrummet är ljust och rymligt med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Härifrån har du direkt utgång till balkongen, vilket skapar en naturlig förlängning av vardagsrummet under sommarhalvåret. Angränsande till hallen ligger ett arbetsrum som erbjuder en flexibel yta. Behöver du ytterligare ett sovrum kan du enkelt sätta upp en vägg och skapa ett separat rum. Det större sovrummet har plats för en dubbelsäng och ligger i anslutning till två rymliga garderober med skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring. Det andra sovrummet är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor, och har plats för både säng och skrivbord. Det helkaklade badrummet med golvvärme och dusch erbjuder även en tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, samt ett fönster som ger fint ljusinsläpp och möjlighet till vädring.

Till bostaden hör även en egen parkeringsplats med laddplats, vilket ger extra bekvämlighet i vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad ett trivsamt och funktionellt boende i ett av Kungsbackas mest attraktiva områden, perfekt för dig som söker en harmonisk livsstil med alla bekvämligheter inom räckhåll.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
78 kvm
Avgift
5 108 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2024-09-12

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Skogsallén såldes av oss 2024-09-12. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Skogsallén.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.