Marmorgatan 102
Marmorgatan 102
Sofia Bos, ansvarig mäklare i Varberg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Sofia Bos

Ansvarig mäklare

Till salu

Marmorgatan 102

Utgångspris

1 995 000 kr


Utgångspris

1 995 000 kr



Breared— Varberg

Marmorgatan 102


Till salu
Utgångspris
1 995 000 kr

Breared— Varberg

Etagelägenhet med en unik möjlighet att skapa vardagslyx och trivsel på högsta nivå!

Missa inte chansen att bo i denna fantastiska etagelägenhet som är en dröm för dig som söker ett bekvämt boende med väl tilltagna ytor för hela familjen där ni kan njuta både inne och ute. Denna unika lägenhet högst upp i huset är inte bara ett hem - med sina 137 kvadratmeter, stora fönsterpartier och tre rymliga balkonger kan du skapa dig en drömvåning med riktigt härlig atmosfär. Med tre badrum är morgonstress ett minne blott och du kan njuta av egen tid och avkoppling i en härligt hörnbadkar eller en rymlig dusch. De fina stenbänkskivorna i fönsternischerna ger en exklusiv touch till bostadens samtliga rum. Här ges du en privat tillvaro med optimal komfort och bekvämlighet samt med vacker utsikt över omgivningarna.

När du kliver in i entréhallen möts du av bostadens generösa ljusinsläpp och öppna planlösning, en känsla av hög trivsamhet. Första våningsplanet erbjuder kök och vardagsrum varifrån du når den inglasade balkongen som sträcker sig längst med bostadens hela sydöstra sida - ljuvligt! I detta våningsplanet finns även en klädkammare, ett sovrum samt två helkaklade badrum varav ett är placerat i en separat avdelning med egen ingång från trapphuset och med tillhörande sovrum/allrum. En perfekt möjlighet att erbjuda sina gäster ett avskilt utrymme eller ett uppskattat tillhåll för den ansvarsfulla tonåringen. I rummet är även förberett för installation av pentry.

En trappa upp möts du av stora öppna ytor i vinkel med goda möjligheter att anpassa utrymmet efter dina behov, kanske ett hemmakontor, kanske avgränsa till ytterligare ett sovrum eller varför inte en loungehörna? Härifrån når du bostadens två öppna balkonger, en med nordöst läge och en som vetter åt sydost. I övre planet finns också ett sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob samt ett badrum.

Att Breared är ett attraktivt område att bo i är lätt att förstå med det fina läget där du smidigt promenerar eller med några minuter på cykel tar dig ner till havet och Apelvikens fantastiska strand. Under sommarhalvåret njuter man lite extra här med salta bad och alla mysiga sommarrestauranger som precis slagit upp dörrarna. I Breared finns även mycket av det du behöver i vardagen som bl.a Stora Coop, Kronans apotek, Systembolaget, Big thai, Zup Burger och Stantons pizzeria, vårdcentral och tandläkare m.m. Här finns även vackra motionsslingor, stort gym, padelhallar, en mycket populär skatepark och MTB-spår för den som gillar att hålla sig aktiv. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.


Missa inte chansen att förvärva detta drömboende - vi ses på visning!


Utgångspris
1 995 000 kr
Boarea
137.4 kvm
Avgift
13 115 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Våning
5 & 6 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Tisdag 02 juli 17:00 — 17:30

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Varberg

Kontakta Sofia för mer information kring Marmorgatan 102.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
Entréhall (Våningsplan 5)

Ljus välkomnande entré med klinkergolv och gott om plats för avgängning. I anslutning till hallen finns en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter.


02
Kök/vardagsrum (Våningsplan 5)

Lägenheten har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och släpper in gott om ljus från de många fönstren. Golvet är genomgående beklätt med parkett och väggarna är ljust målade. Köket ligger i vinkel med gott om plats för placering av matbord. Köket är inrett med luckor i Björk och en mörk laminatbänkskiva samt kakelförsett stänkskydd. Maskinparken består av kyl och frys i fullhöjd, ugn, mikrovågsugn, spishäll och diskmaskin. I taket sitter spotlights.
I vardagsrumsdelen ryms soffgrupp för hela familjen och härifrån når du en av bostadens tre balkonger. Denna balkong ligger i sydostläge, är inglasad och golvet är beklätt med klinkers.


03
Badrum (Våningsplan 5)

Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, tvättställ med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork samt wc. I detta badrummet som är bostadens största finns även tvättmaskin och torktumlare.


04
Sovrum (Våningsplan 5)

Sovrum med ljust målade väggar och parkettgolv.


05
Separat sovrum/allrum (Våningsplan 5)

I bostaden finns en separat avdelning som nås ifrån hallen och även via trappuppgången genom en egen entrédörr. Avdelningen består av en hall med klinkergolv, ett sovrum/allrum samt ett badrum med golvvärme, dusch, toalett och tvättställ med kommod. Ett perfekt utrymme för den ansvarsfulle tonåringen eller för användande som generationsboende. Utrymmet är förberett för installation av pentry.


06
Allrum (Våningsplan 6)

En trappa upp möts du av stora öppna ytor i vinkel med goda möjligheter att anpassa utrymmet efter dina behov, kanske ett hemmakontor, kanske avgränsa till ytterligare ett sovrum eller varför inte en loungehörna. På golvet ligger parkett. Härifrån når du bostadens två andra balkonger varav en ligger i sydostläge och den andra i nordost. Golvet på balkongerna är beklädda med klinkers.


07
Sovrum (Våningsplan 6)

Sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob. På golvet ligger parkett.


08
Badrum (Våningsplan 6)

Helkaklat badrum utrustat med golvvärme, hörnbadkar, wc och toalett.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

137,4 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

5 (3 sovrum)

Våning

5 & 6


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2005

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme och frånluftsventliation.

Allmän information

Bostadsrättsföreningen Fältspaten äger fastigheten Fältspaten 1. På fastigheten finns tre huskroppar i sex plan med 15 bostadsrätter i varje plan, alltså totalt 45 bostadsrätter.
På förenignens hemsida https://sandskogen.bostadsratterna.se/ kan du läsa mer.

Renovering omarbetning etc

Installation av LED-belysning samt att entrédörrar förseddes med dörrstopp och samtliga entrédörrar förseddes med dörröppningsautomatik - 2015
Nya brandvarnare installerades i föreningens lägenheter - 2016
De putsbeklädda delarna av fasaden målades. Hängrännor och brunnar spolades och fastighetsboxar byttes ut - 2017
OVK utfördes - 2018
Fasader renoverades, nytt fjärravläsningssystem installerades och energideklaration utfördes - 2021
Cykel- och MCparkering uppfördes - 2022

Kommande renoveringar

Föreningen har inga stora renoveringar planerade i närtid.

Övriga utrymmen

Separat byggnad innehållande förråd och cykelförråd.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

89 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

77 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2021-11-11

Besiktningsman

Anna-Lena Falk, Varberg Energi AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fastigheten är ansluten till fibernätet. innehavaren tecknar eget abonnemang.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Till bostaden hör en parkeringsplats. Föreningen förfogar även över ett antal gästparkeringar.


06
Övrigt

Föreningen ingår i samhälligheten Fältspaten med andelstalet 45/93. I Samfällighetsföreningen ingår även Brf Fältspaten 11 (Marmorgatan 2-24) med 12 andelar, Egna hem (Marmorgatan 26-40) med 8 andelar och Brf Fältspaten 2 (28 andelar).
Samfällighetsföreningen förvaltar innegården där parkering, miljöhus, lekplats och planteringar finns. Detta betyder att samfällighetsföreningen bl.a. ansvarar för farthindren i området, belysning, sittgrupper, papperskorgar, blomkrukor och cementsuggor. Brf debiteras en årsavgift per lägenhet.


Ekonomi

01
Avgift

13 115 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår bostadsrättstillägg och parkeringsplats

Försäkring

138 kr/mån

Hushållsström

389 kr/mån

Preliminär debitering för värme och varmvatten

1 491 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

2 018 kr/mån

Antal personer i hushållet

4

Kommentar driftskostnad

Förbrukningen av värme och varmvatten mäts per lägenhet och debiteras per lägenhet. På så sätt får du själv möjlighet att påverka kostnaden. Förhoppningen är att förbrukning av värme och varmvatten på detta sätt går ner, vilket är bra både för din ekonomi och för miljön. Föreningen debiterar en preliminär avgift varje månad. Två gånger per år görs en avräkning mot faktisk förbrukning och man får antingen tillbaka eller betala in mellanskillnaden.

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Andel i förening

3,90240

Andel av årsavg.

3,90

Pantsättning

är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-06-24.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Brf Sandskogen

Andel av BRF nettoskuldsättning

1 740 548 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
13 115 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår bostadsrättstillägg och parkeringsplats
Försäkring
138 kr/mån
Hushållsström
389 kr/mån
Preliminär debitering för värme och varmvatten
1 491 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
2 018 kr/mån
Antal personer i hushållet
4
Kommentar driftskostnad
Förbrukningen av värme och varmvatten mäts per lägenhet och debiteras per lägenhet. På så sätt får du själv möjlighet att påverka kostnaden. Förhoppningen är att förbrukning av värme och varmvatten på detta sätt går ner, vilket är bra både för din ekonomi och för miljön. Föreningen debiterar en preliminär avgift varje månad. Två gånger per år görs en avräkning mot faktisk förbrukning och man får antingen tillbaka eller betala in mellanskillnaden.
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
3,90240
Andel av årsavg.
3,90
Pantsättning
är pantsatt. Uppgiften är kontrollerad 2024-06-24.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Breared  i varberg

Breared

Breared, med närhet till både natur, hav och centrum är ett attraktivt bostadsområde med fördelar som passar alla åldrar och intressen.


01
Fördelar med området
Restauranger Barnvänligt Cykelstigar (mtb) Motionsspår Sport och friluftsliv Cykelbanor Parker/Grönområden Hundvänligt Gym Tryggt Bussar

02
Nöje

Närhet till pizza-, thai- och Zup Burger. På cykel eller med en skön promenad tar du dig lätt ner till Apelvikens fantastiska strand med härliga vågor, salta bad och mysiga matställen.


03
Sport och fritid

För den som tycker om att motionera finns åtskilliga möjligheter på Breared. Alldeles i närheten finns ett elljusspår för den som antingen vill ta en behaglig promenad eller en stärkande springtur. Här hittar du även Optimized Padelcenter, yogastudio, stort gym, skatepark och Brearedshallen där det bl.a spelas handboll och volleyboll. För den som intresserar sig för andra sportaktiviteter finns Påskbergsvallens fotbollsanläggning i närheten och likaså inomhushallar för pingis, tennis, innebandy, och bowling.


04
Kommunikation

Till Varbergs centrum är det bara tre kilometer, med buss eller bil är man vid Varbergs Torg på några minuter. Föredrar man cykel så finns det fina och omväxlande cykelvägar i alla riktningar.


05
Familjeliv

I Breared finns det förskolor samt skolor - allt på bekvämt gång- alt cykelavstånd. Du hittar även flera tillgängliga lekplatser och fina grönområden. För att göra vardagen smidigare finns i området bl.a stor matbutik, trädgårdsbutik, systembolag, vårdcentral, tandläkare och apotek. Till city tar du dig smidigt via bra cykelvägar och tät bussförbindelse.


Använd kartan
X

Platser

MR BigThai - Thaimat i Varberg

70 m


Stantons i Breared - Pizzeria Varberg

84 m


Allend Restaurang

126 m


Zup Burger

562 m


Monique Apelviken

1,19 km


Klapperstenens förskola

86 m


Montessoristiftelsen Lära för Livet

324 m


Fyskilan almers

448 m


Alvgatans villadaghem

620 m


Breareds förskola personalkooperativ ek för

704 m


Stora Coop Varberg

578 m


Coop

2,61 km


HISAB-JOKER Maskerad och Partygrossist

3,76 km


Tempo

5,16 km


World Of Lights AB

13,88 km


Varberg Breared centrum

285 m


Varberg Hobbyvägen

387 m


Varberg Rullstensbacken

521 m


Varberg Vrångagatan

529 m


Varberg Solviksvägen

536 m


Varberg

2,97 km


Tofta station

9,66 km


Derome station

16,1 km


Veddige station

20,29 km


Falkenberg Station

23,33 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    1,34 km
    4 min
    4 min
    19 min
  • Sjö
    216 m
    2 min
    1 min
    5 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Sofia!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.