Turkosgatan 12

Turkosgatan 12

Slutpris

5 925 000 kr


Träslöv— Varberg

Turkosgatan 12


Slutpris
5 925 000 kr

Träslöv— Varberg

Välkommen till detta gedigna hus omgivet av en drömlik trädgård i trivsamt område!

Wow - vilka ytor - vilken trädgård! I barnvänliga och populära Träslöv med ett bra läge gränsande till litet naturområde på baksidan finns möjlighet att bli ägare till detta härliga hus som erbjuder generösa ytor i en väl genomtänkt planlösning och gott om plats för hela familjen. Fantastisk trädgård som är otroligt välskött där du kan strosa runt och njuta av att plocka dina egna persikor, körsbär, Ingrid Marie- och James Grieve -äpplen direkt från träden, en lugnande damm och många vackra planteringar som skapar en fridfull oas.

På entréplanet möts du av en fin social planlösning där vardagsrummet och köket har en fin kontakt. Den trevliga köksön som angränsar rummen blir ett bra ställe att slå sig ner vid när barnen ska göra läxor eller när det ska bakas, och varför inte tända en värmande brasa i bakgrunden under årets kallare dagar. Från vardagsrummet når du den stensatta uteplatsen på husets framsida där morgonens strålar avnjuts bäst. Du når också det ljuvliga uterummet, även här finns braskamin och dubbeldörrar längs med hela långsidan vilket skapar en härlig"ute fast inne känsla". Detta blir den givna platsen när det ska dukas upp för långbord!
I en separat avdelning som går att stäng om i entréplanet ligger tre av husets totalt sex sovrum. I denna avdelning finns även ett helkaklat badrum med tillhörande bastu.
En trappa upp ligger resterande tre sovrum samt ett allrum med plats för stor soffgrupp. Även här en smart tilltalande planlösning där det större av sovrummen är placerat i en separat avdelning som går att stänga om innehållande kontorsdel, badrum samt klädkammare.

Här finns även garage med förråd för trädgårdsredskap.

Beläget nära grönområden och motionsslingor, erbjuder detta hem en perfekt kombination av privat sfär och bekväm tillgänglighet. Varbergs centrum når du på ca 10 minuter med cykel och inom gångavstånd har du både förskolor och skola. Du har även närhet till Varbergs sjukhus.

Varmt välkommen att ta kontakt med Fastighetsmäklaren för mer information om hur säljarna planerar att genomföra försäljningen!


Boarea
200 kvm
Driftkostnad
29 500 kr/år
Tomtarea
781 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2024-08-12

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Turkosgatan såldes av oss 2024-08-12. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Turkosgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.