Vare 59

Vare 59

Slutpris

5 500 000 kr


Vare— Varberg

Vare 59


Slutpris
5 500 000 kr

Vare— Varberg

Bo i lantlig idyll med endast ca 10 min in till Varbergs torg och ca 5 min ner till stranden!

Drömmer du om en modern villa med charmig gårdskänsla? En otrolig utemiljö som bjuder in till både en lyxig och avkopplande vardag såväl som till årets alla fester? Lantligt och mysigt läge men nära till vardagens bekvämligheter och salta bad? Då är det med stor glädje jag hälsar dig välkommen till denna underbara fastighet där du har en atmosfär som man bara går runt och njuter av!

Bostadshuset som är i 1½-plan med brutet tak har anor från 1800-talet och har genom åren genomgått flertalet renoveringar och även byggts ut, men du kan va lugn, det charmiga knarrande från golvet finns kvar på vissa ställen. Det klassiskt vackra gårdsgruset och de fina planteringarna på entrésidan ger oss ett varmt första intryck. Vi välkomnas sedan in i den ljusa hallen där vi möts av charmigt trägolv och den framtagna tegelväggen. Rakt framför oss har vi en skön vy mot köket som är från 2020/2021, till vänster den stora matsalen där kaminen sprider en skön värme och till höger har vi vardagsrummet med pardörrar ut till den ljuvliga trädgårdsmiljön. Den mer privata delen med de fyra sovrummen hittar du en trappa upp. Dessutom har du helkaklat badrum, tvättstuga, separat toalett och groventré.

Ute har vi det fantastiska orangeriet som är uppmurat och har högt i tak. Även här har du en kamin som värmer skönt så tänk att bjuda in till glöggmys här med massa levande ljus, filtar och fårskinnsfällar - lika ljuvligt då som sommarkvällarna eller när snapsvisan sjungs till kräftskivan. Därtill har du ljuvliga altaner, vackra blommor och kryddor som skänker glädje för både öga och smak, utekök med pizzaugn och separat bastubyggnad, allt med ett insynsskyddat och härligt läge. Här finns även den tidigare stallbyggnaden och garage. En perfekt plats för er som vill driva företaget hemma och där företaget vill hyra en separat ekonomibyggnad. Tomten är på nära 4 500 kvadratmeter så här finns kanske möjlighet till en framtida avstyckning.

Förutom närheten till bl.a matbutiker, apotek, vårdcentral, padelhallar, gym, förskola, skola så bor du med ett ypperligt läge där du har nära till havet och alla underbara smultronställen i både Apelviken och Träslövsläge. Dessutom har du de populära och mysiga utflyktsmålen Vareborgs Bärodling och Johnssons Gård inom bekvämt gång- och cykelavstånd.

Vi ses vid drömmen på landet!


Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
47 920 kr/år
Tomtarea
4 441 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-09-14

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Vare såldes av oss 2024-09-14. Se alla våra försäljningar i Varberg samt även på Vare.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.