Pärnuvägen 11

Pärnuvägen 11

Slutpris

3 950 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Pärnuvägen 11


Slutpris
3 950 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Modern och inbjudande enplansvilla!

Välkommen till ditt drömhem – ett fantastiskt enplanshus som byggdes 2017 och erbjuder det perfekta boendet för både avkoppling och sociala stunder! Här får du en modern och stilren arkitektur med smakfulla ytskikt som skapar en harmonisk atmosfär. När du kliver in genom dörren möts man av en trivsam planlösning som både är praktisk och inbjudande. De stora fönstren från vardagsrummet släpper in ett överflöd av naturligt ljus och ger en härlig vy över den lummiga trädgården. Här kan du verkligen njuta av att vara hemma. Den sociala planlösningen gör att kök och vardagsrum flyter samman, vilket skapar en perfekt miljö för middagsbjudningar och familjemys. Kökets stiliga inredning och högkvalitativa vitvaror gör matlagningen till en ren fröjd. Två badrum finns varav det är inrett med både dusch samt badkar. Bostaden erbjuder även tre sovrum samt ett allrum.

Ett utav villans mest imponerande inslag är det väl tilltagna altandäcket med en inbjudande pool, perfekt för svalkande dopp under de varma sommardagarna. Här finns gott om plats att möblera med soffgrupp både under tak och under bar himmel. Trädgårdens gräsytor inbjuder till lek och angränsar mot skogsparti. Föreställ dig att njuta av soliga dagar i din fridfulla oas där du kan koppla av med en god bok i en av de många sittgrupperna. För den trädgårdsintresserade finns det dessutom ett växthus som ger dig möjligheten att odla dina egna grönsaker och blommor, oavsett årstid.

På fastigheten finns ett praktiskt garage med förrådsdel. Här erbjuds också en rymlig uppfart med plats för två bilar. Fiber finns indraget vilket innebär att det finns möjlighet för snabb internetuppkoppling.

Omgivningarna erbjuder fina natursköna strövområden, motionsspår och på rimligt avstånd nås en fantastisk skärgårdsmiljö. I området finns även F-9 skola, mindre centrum och vårdcentral.

Välkommen att boka tid för visning så att ni får uppleva känslan av detta hem på plats!


Boarea
122 kvm
Driftkostnad
41 092 kr/år
Tomtarea
1 004 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.