Solvändan 14

Solvändan 14

Slutpris

870 000 kr


Kristineberg— Oskarshamn

Solvändan 14


Slutpris
870 000 kr

Kristineberg— Oskarshamn

Trivsam och smakfull tvårummare!

Varmt välkommen till Solvändan 14 och denna trivsamma tvårummare! Här har njuter man av närheten till livsmedelsbutiker, skola, förskola, restauranger, motionsslinga, padelhall, badplatser och en kortare promenad in till Oskarshamns centrum. Området byggdes upp 2019 med fem huskroppar, förråd och parkeringsplatser. Här erbjuds en stilren och smakfull inredning med fräscha ytskikt och det bästa är att allt går i en rödtråd. I och med de neutrala färgerna blir det enkelt för en ny ägare att flytta in och sätta sin egen prägel på det. Bostaden har en mycket tilltalande planlösning med smarta system, rymligt sovrum och en sällskapsyta som är perfekt för umgänge. Badrummet är stilrent och har en väl tilltagen yta. Balkongen har plats för en mindre sittgrupp och bjuder in till fantastiskt kvällssol.

Ett hem att trivas i från första dagen. Varmt välkommen att anmäla din plats till visningen av detta trevliga hem!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 430 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.