Stenåldersvägen 63

Stenåldersvägen 63


Åstorp

Stenåldersvägen 63



Åstorp

Modernt enplanshus med stor tomt som är byggt 2010 på Björnås i Åstorp!

Modernt och lättskött hus på ett plan med vattenburen golvvärme som är byggt 2010 som är det perfekta huset för er som värdesätter bekvämlighet och stil oavsett om ni är ett par eller en familj, välkomna till Stenåldersvägen 63 på Björnås!

Detta vackra hem erbjuder en väl genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Huset fördelar sig på en rymlig hall med klinker som sedan övergår till ett parkettgolv. Första kaklade badrummet ligger i anslutning till hallen som är inrett med golvvärme, dusch och spotlights. I den ena delen av huset finner man de tre väldisponerade sovrummen varav två har egen klädkammare och mellan två av rummen finns ett extra förvaringsutrymme med skjutdörrspartier. I denna del finner vi även husets andra badrum samt tvättstugan. Badrummet är kaklat i moderna kulörer och är utrustat med badkar, spotlights och golvvärme. Tvättstugan är praktiskt inredd med klinker på golvet och halvkaklat på väggarna. Här finns arbetsytor, tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmen. Från tvättstugan har man utgång till trädgården på baksidan.

Vardagsrummet och köket blir husets samlingspunkt då det ligger i en öppen planlösning och har utgång till trädäcket på gaveln som sedan letar sig vidare till baksidan av huset. Påtaglig takhöjd, mycket fönster för rikligt dagsljus och ett påkostat parkettgolv är det första man lägger märke till. Ett rum som bildar en härlig rymd och skapar en inbjudande miljö för avkoppling och sociala sammanhang.

Stilrent kök från Ikea som kombinerar funktionalitet och elegans med sina materialval, komplett maskinpark och smarta lösningar både när det gäller förvaring och arbetsytor som gör matlagningen till en fröjd.

Trevlig tomt med rätt storlek för att kunna nyttjas till både lek till barn och djur och intressen som odling. På baksidan finns ett förråd, oisolerat som används till att förvara trädgårdsredskapen och bakom förrådet har man stenlagt och sen förlängt med ett tak så man även kan förvara redskap där. För er som önskar ytterligare ett sovrum eller har en tonåring som vill bo avskilt men ändå tillsammans så kan ni isolera detta förråd och skapa ett boende till dem.


Åstorp har verkligen växt under de senaste åren där fler och fler familjer från större kommuner letar sig hit. Åstorp ligger strategiskt väldigt bra även för er som arbetar i en av grannkommunerna som ni snabbt och smidigt når med bil, buss eller tåg. I Åstorp finns två livsmedelsaffärer (OJ och Lidl), skolor, apotek, tågstation, flertalet busshållplatser, vårdcentral, systembolag, bank, konditori, florist, frisörer och aktiviteter som fotbollsplan och gym. Stora köpcentrumet Väla ligger cirka 15 minuter bort med bil och har cirka 200 butiker med allt från kläder, livsmedel, hudvård, sport, djur, elektronik, restauranger, fik och mycket mer.


Boarea
130 kvm
Driftkostnad
30 305 kr/år
Tomtarea
860 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-01

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Stenåldersvägen såldes av oss 2024-08-01. Se alla våra försäljningar i Åstorp samt även på Stenåldersvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.