Volontärsgatan 7c

Volontärsgatan 7c


Västra Berga— Helsingborg

Volontärsgatan 7c



Västra Berga— Helsingborg

Fin trea med balkong på Volontärsgatan som har stambytt badrum och toalett!

Nu ges möjlighet att förvärva denna fina trea på andra våning med balkong där ni njuter av eftermiddagssolen, välkomna till Volontärsgatan 7c!

Bostaden är belägen på första våningsplan (ej markplan) där ni välkomnas in i en rymlig hall med god plats till att hänga av sig. Det finns två väldisponerade sovrum där båda är inredda med parkettgolv, målade väggar i en varm beigefärg och från det ena sovrummet har man ingång till badrummet.
Föreningen har genomfört ett stambyte och i samband med det renoverade man badrummet och toaletten. Det är ytterst sällsynt att finna en trea i Helsingborg i denna prisklass som har både toalett och badrum, väldigt praktiskt. Badrummet är kaklat i stilrena kulörer och utrustat med dusch, tvättmaskin och varav toaletten är inredd med klinker och målade väggar.

Ett kök som bjuder in till trevliga matlagningar med god förvaring, arbetsytor och plats till ett matbord. Köket är smakfullt inrett i trevliga kulörer som skapar en modern känsla med en målad beigefärg på köksluckorna matchat med ljus bänkskiva och vitt kakel. Från köket och vardagsrummet når man balkongen. Trivsam balkong med plats till möblemang och här njuter ni av eftermiddagssol. Vardagsrummet fylls med härligt ljusinsläpp och bjuder in till trevliga sociala umgängesytor som kan inredas med matbord och soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet och det ena sovrummet så finner man klädkammaren, bra med förvaringsutrymme.

Det finns flera fördelar med just Volontären men för att nämna några förutom att det är en välskött förening så ingår internet i avgiften. Vilket det inte gör i de flesta föreningar i Helsingborg och fortfarande är avgiften så pass attraktivt låg jämfört med de två andra föreningarna på Västra Berga. Sen är det ett stort plus att det finns både badrum och toalett i dessa treor. Det finns bekvämligheter så som kall, varmgarage och parkeringsplats till en rimlig kostnad per månad. Trevliga promenadslingor i området, ett läge som underlättar er vardag där ni genom promenadavstånd har ett flertal busshållplatser, tåg från Maria-station och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns pizzeria, fotbollsplaner, skolor, livsmedelsbutik och ni bor med kort avstånd till Ringstorp som har bageri, restaurang, post, Ica, Pizzeria, frisörsalong, skola och florist.


Boarea
78 kvm
Avgift
5 215 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-24

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Volontärsgatan såldes av oss 2024-07-24. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Volontärsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.