Dybäcksgatan 19

Dybäcksgatan 19

Slutpris

5 100 000 kr


Djupadal / Krocksbäck / Hyllie— Malmö

Dybäcksgatan 19


Slutpris
5 100 000 kr

Djupadal / Krocksbäck / Hyllie— Malmö

Populärt 1-planshus på attraktivt läge, med garage och fantastisk trädgård!

Underbar och hemtrevliga enplansvilla med garage, på en insynsskyddad tomt i hörnläge och en helt fantastisk trädgård! Detta är ett perfekt för dig som vill ha ett bekväm boende som verkligen är något utöver det vanliga.

Huset erbjuder tre rymliga sovrum, två badrum med kakel och en rejäl tvättstuga mellan garaget och trädgården. Vill man ha fler sovrum kan man göra om garaget till bostadshus, vilket flera liknande hus området redan har gjort.

Köket är verkligen inbjudande med flera trevliga detaljer och delvis öppet mot vardagsrummet, vilket tillsammans skapar en stor social yta. Vardagsrummet har öppet upp till nock och fönster åt tre håll, så ljus och rymd finns det i överflöd. Mellan vardagsrummet, sovrummen och trädgården finns en vinterträdgård man kan njuta av året om och gör att ute och inne flyter ihop på ett trevligt sätt.

Den prunkande trädgården är verkligen et kapitel för sig med grönskande och blommor i överflöd. Här finns ett mysig gårdshus som exempelvis kan användas som gästhus eller ateljé, samt ett rymligt garage med parkeringsmöjlighet för två ytterligare bilar på uppfarten.

Huset är belägget på en lugn gata med nära det mesta. Med cykel når man Hylle och Mobilia på endast 8 minuter och bara några minuter till så är man i Malmö centrum. Även Bussförbindelserna är utmärkta och med bil går det såklart ännu snabbare, med motorvägarna bara några minuter bort är det en fröjd om man exempelvis pendlar till Lund eller Köpenhamn.

Upptäck detta fantastiska hus, dess underbara trädgård och det geografiska läget genom att boka dig för visning!


Boarea/biarea
112/30 kvm
Driftkostnad
39 463 kr/år
Tomtarea
566 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-08-17

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna kedjehus på Dybäcksgatan såldes av oss 2024-08-17. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Dybäcksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.