Torngatan 7A

Torngatan 7A

Slutpris

6 150 000 kr


Kirseberg— Malmö

Torngatan 7A


Slutpris
6 150 000 kr

Kirseberg— Malmö

Välplanerat hus, med bedårande trädgård i Kirsebergs historiska och eftertraktade kvarter!

Mitt bland alla gamla charmiga gathus i Kirsebergs ligger tre förhållandevis nya gathus i liknande stil som de äldre husen, fast utan de problem som normalt brukar komma med ett äldre hus. Här kan man alltså både äta kakan och ha den kvar! Detta eftersom man bor i dessa fantastiskt mysiga kvarter, i ett mycket praktiskt och väldigt okomplicerat boende som är dessutom är både välgenomtänkt och gediget byggt.

Huset har även eget garage och är anpassningsbart, idag finns det fyra sovrum men det kan enkelt utökas till 5 sovrum om man behöver det.

Direkt innanför dörren öppnar sig huset upp mot både köket och vardagsrummet, vilket tack vare flera fönster, gör att man redan här får fin kontakt med den fantastiska trädgården! Det vackra köket från Uno Form imponerar med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsyta och plats för ett mindre matbord, samtidigt som rymliga vardagsrummet inkluderar en stor matplats, soffgrupp och utgång till trädgården.

På entréplan finns dessutom ett stort badrum, tvättstuga/förråd och plats för klädkammare, eller med öppen klädförvaring som det är idag. Vacker enstavs ekparkett pryder golven i hela huset. Övervåningen är betydligt större än man förväntar sig, här finns fyra rymliga sovrum, ett badrum och ett allrum i mitten.

Vill man ha ännu fler sovrum eller arbetsrum/gästrum så skulle förrådet som gränsar till garaget enkelt kunna byggas om till bostadsdel. Fråga gärna mäklaren om detta. Tack vare att huset har både solceller, FTX och effektiva värmepumpssystem för uppvärmning och dessutom är det dimensionerat för att kunna ladda elbil via solcellerna. Driftkostnaderna är mycket låga i jämförelse med andra hus av samma storlek, det uppfyller energiklass B, vilket möjliggör grönt bolån.

Trädgården är verkligen en oas som måste upplevas på plats! Den är omringad av en grön häck, vilket gör den både mysig och skyddad från insyn och tillsammans med resten av trädgården möts man av ett hav av grönska som planerats minutiöst för att följa säsongernas vackra skiftningar. Här finns plats för bl.a utemöbler och grill, marken är stenlagd för att det ska vara enkelt att sköta och med det dess olika rum skapas verkligen ett lugnt och rofyllt läge att mysa i, helt avskärmat från stadens brus och dessutom med sol fram till sent på kvällen.

Att bo på Kirseberg är som att bo på landet mitt i stan, med bekvämt cykelavstånd till Centralstationen och Malmö city. På bara några minuters cykeltur når du Värnhemstorget/Entré med sitt stora utbud av affärer och restauranger. Skånetrafiken har även öppnat en tågstation, Malmö Östervärn, bara några minuters promenad från huset, vilket gör det enkelt att pendla till Köpenhamn, Lund och flera andra destinationer.

Varmt välkommen att boka dig för visning!


Boarea/biarea
134/5 kvm
Driftkostnad
28 103 kr/år
Tomtarea
217 kvm
Rum
5 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-08-16

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på Torngatan såldes av oss 2024-08-16. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Torngatan.

Boka värdering

Simon Falke

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, danska ...+1

Arvid Hansson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.