Benarpsvägen 351

Benarpsvägen 351

Slutpris

4 195 000 kr


Mörarp— Helsingborg

Benarpsvägen 351


Slutpris
4 195 000 kr

Helsingborg - Mörarp

Fantastiskt 1-1/2 planshus med källare på Benarpsvägen!

Snart ges ett unikt tillfälle att förvärva ett drömboende som kombinerar lantlig charm med moderna bekvämligheter! Detta vackra hus ligger på ett avskilt och fridfullt läge, där naturen omfamnar varje sida av den generösa tomten på över 2000 kvm. Här har ni gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter, med en fantastisk trädgård med trädäck som har utgång från köket, perfekt för sommarens grillkvällar. Poolen erbjuder svalkande dopp under soliga dagar, och det finns en uppfart med plats till flertalet bilar och ett garage som används mer till förvaringsutrymme. Huset har fyra sovrum, stora sällskapsytor i vardagsrum och allrum där båda har kamin, två badrum och en tvättstuga.

Trots den lantliga idyllen är det bara en kort bilresa till utmärkta kommunikationer och närliggande service. På få minuter når ni centrum i Mörarp, Bjuv, Hyllinge och Helsingborg där ni har allt från skolor, livsmedelsbutiker, träningsanläggningar och mycket mer. Här får ni det bästa av två världar – ett lugnt och naturnära boende med närhet till allt som ni behöver i vardagen.

Vinden är en outnyttjad pärla med oändliga möjligheter. Fantastiska ytor, bara fantasin och plånboken som kan sätta gränserna.


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
51 952 kr/år
Tomtarea
2 342 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-08-30

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Benarpsvägen såldes av oss 2024-08-30. Se alla våra försäljningar i Mörarp samt även på Benarpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.