Toarps byaväg 62, 64

Toarps byaväg 62, 64

Slutpris

2 495 000 kr


Munka-Ljungby— Ängelholm

Toarps byaväg 62, 64


Slutpris
2 495 000 kr

Munka-Ljungby— Ängelholm

2 fastigheter och 2 hus, mängder med möjligheter!

Här finns möjligheten att förvärva två fastigheter med en tomt om 3 888 kvm och 1 353kvm som ligger utanför detaljplanerat område som ger er stora möjligheter att förverkliga era drömmar med ett boningshus och ett extra hus och sidobyggnad, välkomna till Toarps Byaväg 62 och 64.

Boningshuset finns på den större tomten och är på 132 välplanerade kvm som är fördelat på 1½ plan med källare. På entréplan finns kök, allrum, matrum, sovrum och toalett. En trappa upp möts vi av ett allrum, badrum och två sovrum. Plats finns för att dela av och skapa ett fjärde sovrum om man vill. Huset är i behov av renovering, men kan bli ett oerhört trevligt hem. På denna fastigheten ligger också sidobyggnaden.

Extra huset finns på den mindre tomten och är på 52kvm och inrymmer hall, kök, vardagsrum och sovrum. Detta huset är fräscht och trevligt, perfekt för en eller två personer.

För den händiga så kommer ni verkligen uppskatta sidobyggnaden. Här finns garage och verkstad/förråd, vilket ger oändliga möjligheter för projekt. Denna yta kan anpassas efter efter era behov. Kanske letar ni efter ett generationsboende eller möjlighet till hyresintäkter. Här finns bådadera.

Varmt välkommen att boka er plats till visning!


Boarea/biarea
132/56 kvm
Tomtarea
3 888 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-08-09

Mäklarhuset Ängelholm

Denna villa på Toarps byaväg såldes av oss 2024-08-09. Se alla våra försäljningar i Munka-Ljungby samt även på Toarps byaväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.