Stora Kvinns Väg 68
Stora Kvinns Väg 68
Philip von Segebaden, ansvarig mäklare i Älvsjö
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Philip von Segebaden

Ansvarig mäklare

Till salu

Stora Kvinns Väg 68

Utgångspris

4 995 000 kr


Utgångspris

4 995 000 kr



Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Stora Kvinns Väg 68


Till salu
Utgångspris
4 995 000 kr

Långbro Park— Älvsjö— Stockholm

Möjlig 4:a med inglasad balkong i bästa s/v läge i populära Långbro park

I ett av Långbro parks absolut bästa lägen finner du denna möjliga 4:a. Från den gigantiska, inglasade balkongen kan du blicka ut mot vacker grönska i fritt insynsskyddat, sydvästläge med sol större delen av dagen och kvällen. Här får du plats för både solhörna, grill och matplats. Utöver detta bjuder lägenheten på ett generöst vardagsrum med rikligt ljusinsläpp och härliga umgängesytor via halvöppen och luftig planlösning mot kök och matsalsdelen. Går även att få till ett extra rum genom att skärma av matsalsdelen och köket.

Stilfullt kök från Marbodal i ljusgrön nyans med rejäla arbetsytor och god förvaring. Internet och kabel-tv ingår i avgiften! Modernt och stilrent badrum med både tvättmaskin och separat torktumlare. Stabil och god ekonomi i föreningen.

Du som har bil kan njuta lyxen av att ta hissen direkt från våningsplanet ner till garaget – speciellt uppskattat på vintern.

Här bor du med en modern och komfortabelt standard i ett av Långbro parks absolut bästa lägen med utsikt över trädtopparna, i en av Stockholms vackraste parkmiljöer.

Långbro park anses av många som en speciell oas i Stockholm med sina vackra promenadstråk och fina grönområden belägen mellan Älvsjö och Fruängen. Här kan du även avnjuta prisbelönt mat på populära Långbro värdshus. Goda kommunikationer i form av T-bana och buss samt pendeltåg i Älvsjö centrum. Här finns även ett brett matutbud i Fruängen med diverse matbutiker och restauranger samt även gym och systembolag.

Detta är en sällsynt möjlighet att förvärva ett drömboende som sällan är till salu.

Varmt välkommen på visning!


Budgivning pågår
4 995 000 kr
Visa bud
Utgångspris
4 995 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 603 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

Mäklarhuset Älvsjö

Kontakta Philip för mer information kring Stora Kvinns Väg 68.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Rumsbeskrivning

01
Hall

Välkomnande och rymlig hall med ingång genom säkerhetsdörr. Garderobsvägg med spegelskjutdörrar som erbjuder god plats för avhängning . Finns även en större walk-in-closet längre in för ytterligare förvaring. Golv av parkett och ljustapetserade väggar.


02
Vardagsrum

Ljust och luftigt vardagsrum med ett mycket rikligt ljusinsläpp från de fem stora fönsterpartierna i två väderstreck. Halvöppen planlösning mot kök och öppen mot matsalsdelen. Härifrån nås balkongen. Golv av parkett och ljustapetserade väggar.


03
Kök

Modernt och exklusivt kök från Marbodal med mintgröna luckor och stommar, vitvaror i rostfritt. Kyl, frys från Husqvarna och ugn+induktionshäll från Electrolux. Köksbänkar i marmor liknande laminat och tillhörande diskbänk i rostfritt. Kaklat i ljusgrått ovan diskbänk. Diskmaskin från Whirlpool i rostfritt. Rymlig matsalsdel med plats för 6-8 personer med vacker utsikt. Golv av parkett samt målade väggar i grå nyans.


04
Badrum

Modernt och sobert badrum med golvvärme. Generöst badkar i vitt. Handfat med kommod i grått. Tvättmaskin och torktumlare från LG. Praktisk tvättbänk i ljus nyans med ovanhängande badrumsskåp i vitt. Vitkaklade väggar och klinkergolv i mörkgrå nyans. Infällda spotlights i taket.


05
Sovrum 1

Generöst sovrum med god plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Två original garderober för förvaring. Större fönsterparti med gott ljusinsläpp. Golv av parkett och målade väggar i mörkgrön nyans.


06
Sovrum 2

Rymligt sovrum med goda möblerings möjligheter, disponerat mellan vardagsrummet och det andra sovrummet. Original garderob för förvaring. Golv av parkett och väggar målade i vacker ljusgrön nyans.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

86 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

3 (2-3 sovrum)

Våning

2 av 5


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2006-2008

Kommentar, byggnad

Punkthus om 6 våningar (inkl. markplan) med garage i källarplanet.

Värme och ventilationsanl.

Uppvärmning: Fjärrvärme. Ventilation: Mekanisk frånluft.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

111 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

90 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2021-02-18

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson, JM AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Det analoga basutbudet ingår i månadsavgiften via Ownit. Bredband med 100 mbit/s, ingår i avgiften via Ownit. Router och TV digitalbox (Technicolor + Arris) tillhör lägenheten.


05
Balkong

Massiv inglasad balkong om ca 15 kvm i soligt s/v läge. Gott om plats för sittplatser och solstolar.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Bilplats/Garage

Garage: 1 000 kr/månad. Har separat kö. Har strömuttag.

Parkering

MC-plats: 350 kr/månad. Har separat kö.

Beskrivning, parkering

85 garageplatser i garage som delas med grannföreningen Hängpilarna. Till p-plats i garaget är det separat kö. Utöver p-platserna för bilar finns 3 st. MC-platser. Av föreningens 85 p-platser i garaget är 4 förtursplatser för rörelsehindrade samt 5 platser är försedda med ladduttag för elbil. Administrationen av uthyrningen av platser sköts av Apoca. Det finns även besöksparkering, ca 30 p-platser. Dessa platser delas mellan Brf Skogslindarna, Brf Hängpilarna, Brf Lindallén och Brf Parkdammen. läs mer på http://www.skogslindarna.se/?rID=1074&page=besoksparkering
I dagsläget (2019-08-27) är det ett hushåll som står i kö för parkeringsplats i garaget. Det finns fem mindre garageplatser för 625 kr/månad.


Ekonomi

01
Avgift

5 603 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV

Försäkring

150 kr/mån

Hushållsström

300 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

450 kr/mån

Antal personer i hushållet

3

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 183 kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

473 kr

Andel i förening

1,19059

Andel av årsavg.

1,14118

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Skogslindarna 1. I föreningen finns 91 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Föreningen äger och förvaltar fyra hus med 91 lägenheter belägna i Långbro Park. Ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av Fastighetsägarna.
På föreningens hemsida www.skogslindarna.se finns mer info.

Kommande renoveringar

Inga större beslutade renoveringar

Avgiftsförändringar

Inga beslutade avgiftshöjningar (2020-09-15)

Gjorda renoveringar

2023 Totalrenovering av fasaderna
2019 Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) och Avloppsrensning av samtliga avloppsrör i lägenheterna har genomförts. Målning av plåtdörrar och räcken.
2018 Ommålning av träpanel på balkonger, uteplatser samt inoljning av stående skyddsplank. Installation av 5 laddplatser i garaget. Installation av farthinder utanför Stora Kvinns väg 66.
2017 Ommålning av golv i förrådsutrymmen, cykelrum samt byte av nödbelysning i garage. I cykelrummet har föreningen monterat hängfästen för långförvaring.
2016 Montering av 25 cykelbågar för säkrare låsning utanför Stora Kvinns väg 62-64
2015 Slutfört etapp omfattande undersökningar gällande eventuella fuktskador i fasaderna. Garantireparationer av samtliga entrétak.

Övriga utrymmen i föreningen

Det finns källarförråd som hör till lägenheten. I föreningen finns en miljöstuga för sopsortering. Under husen har föreningen garage som delas med grannföreningen brf Hängpilarna. I fastigheten finns även styrelserum, styrelsearkiv, ett cykelrum och två miljörum och två utehissar.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)


Området

01

Långbroparken är en älskad och uppskattad grön oas i sydvästra Stockholm, mellan Älvsjö och Fruängen. Ursprungligen var det ett skogsområde som i samband med byggandet av Långbro sjukhus, utvecklades till en vacker engelsk park i början av 1900-talet. I parken ligger även kända Långbro värdshus inrymd i f.d. sjukhusets överläkarbostad. Värdshuset ägs och drivs av kändis-kocken Fredrik Eriksson och är känt för sin goda mat, trevliga sommar-bar och uteservering som lockar även långväga gäster. I maj 2014 utvidgade Fredrik sin verksamhet i parken med ett mysigt trädgårdscafé i den gamla trädgårdsmästarlokalen. Trädgårdscaféet drivs numer av "Fru Marias bak" som också driver konditoriet/bageriet/caféet vid Svartlösavägen. I parken och i närområdet finns idag ett flertal skolor och förskolor.

På kortare gångavstånd från Långbroparken ligger Fruängens centrum och tunnelbana . I Fruängens centrum finns det mesta för vardagens behov såsom apotek, vårdcentral, systembolag, butiker och restauranger samt två större matvaruaffärer.
För dig som gillar sport och motion erbjuds ett elbelyst motionsspår i Älvsjöskogen samt Långbrohallen som är en uppskattad sim- och idrottshall vid randen av parken. För den badsugne ligger på kortare cykelavstånd, Långsjöbadet dit man cyklar på ca tio minuter. Här finner du även restaurangen Casa del Lago som erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö intill Långsjöns vatten.
I närområdet finner du också "Fru Marias bak", ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken "Livings" lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen "Rinos" och finkrogen "Aloê" som numer har två stjärnor i Giude Michelin.

Kommunikationer

Med tunnelbanan (röd linje) tar det ca 15-20 min till T-centralen. Fruängen är även knutpunkt för många busslinjer med förbindelser till bl.a. IKEA och Älvsjö station.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 603 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV
Försäkring
150 kr/mån
Hushållsström
300 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
450 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 183 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
473 kr
Andel i förening
1,19059
Andel av årsavg.
1,14118
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Långbro park- en grön oas  i stockholm

Långbro park- en grön oas

Långbroparken är en älskad och uppskattad grön oas i sydvästra Stockholm, mellan Älvsjö och Fruängen. Ursprungligen var det ett skogsområde som i samband med byggandet av Långbro sjukhus, utvecklades till en vacker engelsk park i början av 1900-talet. I parken ligger även kända Långbro värdshus inrymd i f.d. sjukhusets överläkarbostad. Värdshuset ägs och drivs av kändis-kocken Fredrik Eriksson och är känt för sin goda mat, trevliga sommar-bar och uteservering som lockar även långväga gäster. I maj 2014 utvidgade Fredrik sin verksamhet i parken med ett mysigt trädgårdscafé i den gamla trädgårdsmästarlokalen. Trädgårdscaféet drivs numer av "Fru Marias bak" som också driver konditoriet/bageriet/caféet vid Svartlösavägen. I parken och i närområdet finns idag ett flertal skolor och förskolor


01
Fördelar med området
Tunnelbana Lugnt Caféer Restauranger Cykelstigar (mtb) Barer Simhall Bussar Parker/Grönområden Gym Barnvänligt Badstrand Butiksgata/köpcentrum Motionsspår

02
Det mesta runt hörnet

På kortare gångavstånd från Långbroparken ligger Fruängens centrum och tunnelbana . I Fruängens centrum finns det mesta för vardagens behov såsom apotek, vårdcentral, systembolag, butiker och restauranger samt två större matvaruaffärer.

I närområdet finner du också "Fru Marias bak", ett trivsamt kvartersbageri med cafédel och lunchservering. Ett av områdets senare tillskott ligger i inredningsbutiken "Livings" lokaler på Svartlösavägen där du finner lunchrestaurangen "Rinos" och finkrogen "Aloê", som numer har två stjärnor i Guide Michelin.


03
Nära mängder med sport- och fritidsaktiviteter

För dig som gillar sport och motion erbjuds ett elbelyst motionsspår i Älvsjöskogen samt Långbrohallen som är en uppskattad sim- och idrottshall vid randen av parken. VId Johan Skytteskolan finns en MTB bana för träning och tävling. För den badsugne ligger på kortare cykelavstånd, Långsjöbadet dit man cyklar på ca tio minuter. Här finner du även restaurangen Casa del Lago som erbjuder vällagad mat i en trivsam miljö intill Långsjöns vatten.


04
Kommunikationer

Tunnelbanan från Fruängen till Stockholms centralstation tar det 19 minuter, med pendeltåg från Älvsjö station tar det cirka 10 minuter. Buss till Älvsjö station utanför parken, restid knappt 10 minuter. I Fruängen finner du även flertalet busslinjer med vilka du kan ta dig till Skärholmen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skarpnäck, Huddinge och Tumba. Med buss tar du dig också snabbt till pendeltåget i Älvsjö. Beslut är också taget för att dra en ny spårvägslinje från Älvsjö station, via Fruängen och sen visare mot s/v.


05
Familjeliv och skolor

Ett stenkast från dammen i parken finns en fin lekplats för de minsta barnen. En annan favorit i Fruängen är parkleken Vitsippan som utöver gungor och rutschkanor har en plaskdamm för de minsta barnen. Intill Fruängen ligger Långbro park, en vackert anlagt park med fina promenadvägar, en anlagd damm samt det välkända Långbro värdshus samt parkcaféet.
Skolor i området är Fruängsskolan, Metapontum och Kunskapsskolan. Förskolorna heter Fantasia, Ellen Key, Kata Dalström samt Elsa Brändström. I villaområdena runtomkring finner du Herrängens skola, Johan skytteskolan samt Långbrodalsskolan.


Använd kartan
X

Platser

Långbro Värdshus

365 m


Pizzeria Lugano

442 m


Restaurang Falken

588 m


Woktory

666 m


CuzCuz

741 m


Thoren Framtid Långbropark Förskola

184 m


Apolloniosskolan

184 m


Metapontum AB

214 m


Innovitaskolan Joriel

294 m


Förskola Bullerbyn

381 m


Hemköp

810 m


Lidl

1,22 km


Nacka Köttprodukter AB

1,3 km


Tempo Segeltorp

1,41 km


Älvsjö

2,14 km


Stuvsta

3,18 km


Stuvsta station

3,18 km


Årstaberg

3,87 km


Långbrohallen

214 m


Hjälpmedelscentralen

319 m


Isbergavägen

337 m


Långbroparken

408 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    6,64 km
    14 min
    34 min
    -
  • Sjö
    181 m
    4 min
    1 min
    3 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Philip!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.