Lotshamnsvägen 13

Lotshamnsvägen 13

Slutpris

3 200 000 kr


Simpnäs— Björkö— Norrtälje

Lotshamnsvägen 13


Slutpris
3 200 000 kr

Simpnäs— Björkö— Norrtälje

Oslipad skärgård diamant!

Nu har du möjlighet att förvärva detta charmiga fritidshus i en idyllisk skärgårdsmiljö med en sagolik trädgård och drömplats vid havet!

Huset är beläget vid skärgårdsidyllen Simpnäs med närhet till både natur och hav. Här kan du njuta av lugna promenader i skogen, fiske, båtturer och svalkande bad från bryggor och klippor.

Charmigt fritidshus med traditionell skärgårdskaraktär. Huset erbjuder en rymlig planlösning med ljusa och luftiga rum. Praktiskt källare med teknikrum och utrymme för förvaring. Stora fönsterparti med trevligt ljusinsläpp och en glimt av havet. Detta hus har stor potential och väntar på att någon ska ta vid och sätta sin egen prägel. Ateljé/gäststuga är placerad mitt i naturens lugn, omgiven av lummiga träd och färgstarka rhododendronbuskar. Här kan du njuta av den stillsamma och harmoniska atmosfären, skapa något kreativt eller inredda stugan som gästhus för nära och kära.

Stor, lummig och vildvuxen tomt om 2468m² med gott om utrymme för både avkoppling och aktiviteter. Här finns flera soliga och skuggiga platser att välja mellan för att läsa en bok, grilla med familj och vänner eller bara njuta av den friska havsluften. Gedigen flora av vackra blommor, buskar och växter som ger trevligt intryck. Garage vid uppfarten och samt en verkstad vid ateljén.

Servitut med badplats och båtplats för kajak.
Från Simpnäshamn utgår en trevlig tur till skärgårds ön Arholma som kan bli ett äventyrligt men också avkopplade resmål, här finns populära Hotellet Arholma Nord att besöka!

Simpnäs ligger på Väddös kust, vid kanten av Ålands hav. Området präglas av klippiga stränder, tät skog och öppna landskap som skapar en vacker natur. Simpnäs har en lång historia som en fiskeby och har bevarat mycket av sin traditionella skärgårdskultur. Här finns äldre byggnader och båthus som vittnar om byns arv. Utforska vandringsleder genom skog och längs kusten, eller ta en cykeltur på de natursköna vägarna. Fiske, bad och båtliv är populära aktiviteter. Resturang och cafe vid hamnen samt livsmedelsbutik ca 10km från fastigheten. Simpnäs nås enklast med bil, men det finns även bussförbindelser från Norrtälje om en resa på 50 minuter. Sommar orten Älmsta nås på en bilfärd om ca 30 minuter med ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restauranger som Ankaret, Bondes burgare och glasskalas och Kröns Trädgård. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym finns samt en fin golfbana.


Varmt välkommen och förvärva ert nästa drömhus!


Boarea/biarea
149/61 kvm
Driftkostnad
44 881 kr/år
Tomtarea
2 468 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-08-06

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lotshamnsvägen såldes av oss 2024-08-06. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Lotshamnsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.