Nyängsvägen 31

Nyängsvägen 31

Slutpris

20 100 000 kr


Smedslätten— Bromma— Stockholm

Nyängsvägen 31


Slutpris
20 100 000 kr

Smedslätten— Bromma— Stockholm

Välkomna in i denna ljuvliga villa med 4 sovrum på övre plan, belägen mitt i idylliska Smedslätten.

Stig in i denna imponerande villa genom en stor och inbjudande hall. På nedervåningen möts du av ett generöst kök som är perfekt för matlagning och umgänge. Vidare finner du ett mysigt sällskapsrum och en matsal, placerade i fil för att skapa en sammanhängande och rymlig miljö.

Vardagsrummet erbjuder en öppen spis som sprider värme och stämning, samt en utgång till altanen där du kan njuta av den soliga, insynsskyddade trädgården. Från matsalen finns ytterligare en utgång som leder direkt till trädgården.
På övre plan finns fyra rymliga sovrum, ett badrum och en möblerbar hall. Från master bedroom har du direkt tillgång till en stor altan med gott om sol.

För barnfamiljer är detta boende idealiskt, då du enkelt kan anlägga en liten grind i trädgården som ger direkt access till Smedslättskolans skolgård. Detta gör det både bekvämt och säkert för barnen att ta sig till skolan.

Denna villa kombinerar rymliga och sociala ytor med praktiska lösningar, vilket gör den perfekt för både vardagsliv och festliga tillställningar.


Boarea/biarea
194/95 kvm
Driftkostnad
71 640 kr/år
Tomtarea
840 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-08-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Nyängsvägen såldes av oss 2024-08-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Nyängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.