Tussmötevägen 190

Tussmötevägen 190

Slutpris

6 225 000 kr


Stureby— Enskede— Stockholm

Tussmötevägen 190


Slutpris
6 225 000 kr

Stureby— Enskede— Stockholm

Snyggt renoverad lägenhet i underbar miljö!

Lägenheten från tidigt 30-talet har en egen personlighet med lite vinklar och vrår samt fina detaljer som de djupa fönsternischerna och spegeldörrar i kombination med ett modernt tänk kring planlösning med rymligt badrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och två rymliga sovrum. Fönster som ger ljus från morgon till kväll bidrar till den härliga känslan i lägenheten.

Vardagsrummet har öppen planlösning med köket, helt i linje med dagens tankar kring arkitektur. Här skapas en sällskapsyta som är perfekt både till vardags och till fest. Köket är nyrenoverat och av fabrikatet Marbodal. Här finns full maskinell utrustning med inbyggnadsugn, micro, induktionshäll samt kyl och frys.
De två sovrummen är båda så rymliga att de rymmer en dubbelsäng och garderober finns inbyggda sedan tidigare.
I badrummet finns plats för både badkar, tvättmaskin och torktumlare och kakelsättningen i halvförband tillsammans med det stora vackra spröjsade fönstret ger en känsla av husets ursprung.

En praktisk detalj är vindsförrådet som är som ett eget litet rum utan fönster men med inomhustemperatur och egen dörr.

Det är inte bara lägenheten som är utöver det vanliga, hela området är fantastiskt med sin passage genom området och med de vackra husen utspridda omgivna av gräsmattor, syrenbuskar och träd.

Varje hus har ett fåtal lägenheter vilket ger en familjär stämning bland grannarna och mellan husen finns flera sittgrupper och även ett par grillplatser där man kan umgås.

Föreningen äger sin mark och tillsammans med välskötta fastigheter med totalt 26 lägenheter har man en trygg och stabil ekonomi.

En minut från bostaden börjar Hemskogen, ett grönområde som går mellan Stureby och Enskedefältet. Inom gångavstånd finns både Vivstavarvsparken och Vårflodsparken som har välutrustade lekplatser och plaskdamm på sommaren. Vid Svedmyra finns ytterligare ett par lekplatser och dessutom ett utegym. På gångavstånd finns flera skolor, Tallkrogens skola, Enskede skola och Enskedefältets skola. Inom ett par minuters promenad finns ICA BEA med generösa öppettider och ett fantastiskt utbud samt tunnelbana och bussar som tar dig snabbt till city och stora delar av söderort.

Oavsett i vilken fas du är i livet har Enskede mycket att erbjuda - allt från lekplatser till restauranger av god kvalitét!


Boarea
80 kvm
Avgift
5 259 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2024-09-02

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Tussmötevägen såldes av oss 2024-09-02. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Tussmötevägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.