Resi Wolfmeier Steding, ansvarig mäklare i Liljeholmen
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Resi Wolfmeier Steding

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Fruängen—

Hägersten—

Stockholm




Fruängen— Hägersten— Stockholm


Förberedd försäljning

Fruängen— Hägersten— Stockholm


Referensnummer
598 250
Boarea
30 kvm
Rum
1 rum

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Fruängen - med allt inom räckhåll  i stockholm

Fruängen - med allt inom räckhåll

I 50-tals-stadsdelen Fruängen bor du i en tidstypisk miljö som under åren fått växa och utvecklas. Här finns ett stadsdelscentrum med ett rikt serviceutbud och bra kommunikationer. Fruängen är omgivet av de härligt uppvuxna villaområdena Herrängen, Långsjö och Långbro. Granne med Fruängen ligger även den mycket populära Långbroparken med fina promenadvägar, plaskande damm och det välkända Långbro värdshus som drivs av kändiskocken Fredrik Eriksson. Fruängen som stadsdel har under de senaste 20 åren genomgått ett generationsbyte och känslan är att Fruängen idag är en ungdomlig stadsdel med skön känsla, starkt influerad av kulturklustret kring Telefonplan.


01
Fördelar med området
Butiksgata/köpcentrum Tennis Bussar Tryggt Gym Caféer Sport och friluftsliv Lugnt Tunnelbana Stadspuls Ishall Liv i rörelse Restauranger

02
Det mesta runt hörnet

I Fruängen finns det mesta nära till hands. I Centrum finns apotek, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, systembolag, nyckelservice, caféer, restauranger samt två större mataffärer. I Fruängen Centrum hittar du också populära "Erssons Fisk & Deli" och runt hörnet ligger chokladbutiken "Handgjort". I närheten av Fruängens centrum finns fler matställen t.ex. Thaien och Hamburgerprinsen på Doktor Widerströms gata, Pizzeria Lugano på Fredrika Bremers gata och Sushin "66 kvm" på Fruängsgatan för att nämna några. Vill du ha ett större utbud av shopping ligger Kungens Kurva och Skärholmens Centrum på kortare bil/bussavstånd. In till Stockholms centrum är det bara ca 15 minuter med T-banan.


03
Nära mängder med sport- och fritidsaktiviteter

När du bor i Fruängen har du tillgång till ett rikt sport- och friluftsliv. I Fruängen finns tennishall, ishall, fotbollsplaner samt gym. På kortare avstånd finns två simhallar, motionsspår och utegym i Älvsjöskogen, idrottshall, utomhusbad samt strandbad vid Långsjön. På Långsjön plogas om vintern en långfärdsskridskobana upp - bara att plocka fram skridskorna och fylla upp termosen med varm choklad.


04
Kommunikationer

Fruängen har mycket goda kommunikationer. Tunnelbanan tar dig in till centrala stan på 15-20 minuter. I Fruängen finner du även flertalet busslinjer med vilka du kan ta dig till Skärholmen, Kärrtorp, Gullmarsplan, Skarpnäck, Huddinge och Tumba. Med buss tar du dig också snabbt till pendeltåget i Älvsjö. Beslut är också taget för att dra en ny spårvägslinje från Älvsjö station, via Fruängen och sen visare mot s/v.


05
Familjeliv och skolor

Barnens favorit i Fruängen är parkleken Vitsippan som utöver gungor och rutschkanor har en plaskdamm för de minsta barnen. Intill Fruängen ligger Långbro park, en vackert anlagt park med fina promenadvägar, en anlagd damm samt det välkända Långbro värdshus samt parkcaféet.
Skolor i området är Fruängsskolan och Kunskapsskolan. Förskolorna heter Fantasia, Ellen Key, Kata Dalström samt Elsa Brändström. I villaområdena runtomkring finner du Herrängens skola, Johan skytteskolan samt Långbrodalsskolan.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Resi!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.