Borgarfjordsgatan 21A, Våning 35 av 35
Borgarfjordsgatan 21A, Våning 35 av 35
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Borgarfjordsgatan 21A, Våning 35 av 35

Utgångspris

4 295 000 kr


Utgångspris

4 295 000 kr



Kista— Stockholm

Borgarfjordsgatan 21A, Våning 35 av 35


Till salu
Utgångspris
4 295 000 kr

Kista— Stockholm

🌟 Elegant och bekvämt – Välkommen till ditt nya hem högst upp i Kista Torn!

🌞 Starta dagen med en kopp kaffe i loggian och njut av utsikten över grönskan och Stockholms silhuett. Denna dröm kan bli verklighet i en rymlig trerumslĂ€genhet pĂ„ 97 kvm, högst upp pĂ„ vĂ„ning 35 i Kista Torn.

🏠 NĂ€r du kliver in möts du av en hall med svart klinkergolv och en praktisk klĂ€dkammare. Badrummet har kvalitetsprodukter frĂ„n Bosch och Grohe, inklusive en regndusch. Köket Ă€r ett elegant Vedum-kök med svarta skĂ„psluckor och moderna vitvaror frĂ„n Bosch och Siemens – perfekt för matlagning och umgĂ€nge. Vardagsrummet Ă€r rymligt och ljust, och leder ut till loggian med fantastisk utsikt.

đŸ›ïž Sovrummen Ă€r designade för komfort, med stora fönster som slĂ€pper in rikligt med dagsljus. De Ă€r tillĂ€ggsisolerade för bĂ€ttre ljudisolering. Extra förvaring finns i ett rymligt kĂ€llarförrĂ„d.

☕ Ta en trappa upp till den gemensamma takvĂ„ningen med en imponerande utsikt. Takterrassen Ă€r möblerad och erbjuder grillmöjligheter – perfekt för sommarkvĂ€llar. HĂ€r finns Ă€ven en relaxavdelning med bastu och en samlingslokal.

🏱 PĂ„ entrĂ©planet finns en möblerad lobby som vĂ€lkomnar dig och dina gĂ€ster. En trappa upp finns bokningsbara övernattningslĂ€genheter, perfekt för besökande vĂ€nner och familj eller extra utrymme.

đŸ›ïž Kista Galleria, med över 180 butiker och restauranger, inklusive biografer och barer, ligger nĂ€ra. Gallerian erbjuder shopping och nöjen som gym, bowling och bio. OmrĂ„det har Ă€ven flera grönomrĂ„den och parker.

🚇 Transportmöjligheterna frĂ„n Kista Torn Ă€r utmĂ€rkta. Tunnelbanans blĂ„ linje tar cirka 17 minuter till Stockholm City, och flera busslinjer och pendeltĂ„g ger direktförbindelser till Arlanda och Uppsala. Den planerade TvĂ€rbanan kommer ytterligare att förbĂ€ttra tillgĂ€ngligheten. Flygbussen förbinder dig direkt med Arlanda.

📚 Kista erbjuder utbildningsalternativ frĂ„n förskola till högre utbildning. Flera förskolor, grundskolor som Kista grundskola och Internationella Engelska Skolan, samt gymnasieskolor ger en trygg miljö. NĂ€rheten till universitet gör det enkelt för studenter att fortsĂ€tta sina studier.

✹ Detta hem erbjuder inte bara en plats att bo pĂ„, utan Ă€ven ett rikt och fullĂ€ndat liv med alla bekvĂ€mligheter som lyfter din vardag.


Utgångspris
4 295 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
6 290 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
35 av 35 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 15 september 14:15 — 15:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Måndag 16 september 18:15 — 18:45

Öppen visning

Öppen visning
Boka

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Borgarfjordsgatan 21A, Våning 35 av 35.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Stig in i den vÀlkomnande entrén med praktiska avhÀngningsmöjligheter och en rymlig klÀdkammare som erbjuder gott om förvaringsutrymme. De ljusa vÀggarna harmoniserar med det stilfulla svarta klinkergolvet, vilket skapar en elegant och inbjudande entré. Den avlÄnga hallen mellan badrummet och köket har parkettgolv, ljusa vÀggar och Àr upplyst med fyra spotlights i taket med dimmerstyrning för att skapa rÀtt stÀmning.


02
Badrum

Det helkaklade badrummet utstrÄlar modern elegans med stora vita kakelplattor och ett stilrent svart skiffergolv. Den omsorgsfullt valda inredningen inkluderar en elegant svart kommod med handfat, matchande skÄp och en praktisk tvÀttbÀnk. Badrummet Àr utrustat med en svart tvÀttmaskin och torktumlare frÄn Bosch, en regndusch frÄn Grohe, en uppvÀrmd handdukstork och ett spegelskÄp av modell Stage Plus 60 med inbyggd belysning och touchpanel. Lyxiga glasduschvÀggar fullÀndar denna moderna oas. Badrummet Àr ocksÄ upplyst med fem spotlights i taket, alla med dimmerstyrning för att skapa den perfekta belysningen.


03
Kök

Ett fantastiskt Vedum-kök erbjuder generösa arbetsytor, svarta ekskĂ„psluckor och en stor diskbĂ€nk. BĂ€nkskivan i Nero Assoluto svart granit kombineras stilrent med ett matt vitt kakel ovanför. Inbyggda spotlights under skĂ„pen, med dimmerstyrning för att justera belysningen efter behov, och eleganta vitvaror frĂ„n Bosch, inklusive kyl, frys, mikrovĂ„gsugn och ugn, bidrar till den moderna kĂ€nslan. Köket Ă€r Ă€ven utrustat med en köksflĂ€kt frĂ„n Franke samt en diskmaskin och induktionshĂ€ll frĂ„n Siemens, allt i elegant svart. Vid det stora fönsterpartiet finns en naturlig matplats för 6–8 personer, som badar i ljus frĂ„n det generösa fönstret.


04
Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet Àr öppet och vÀlplanerat med en halvöppen lösning mot köket, vilket ger gott om utrymme för umgÀnge. En mysig lÀshörna bidrar till en avslappnad atmosfÀr. Stora fönster fyller rummet med naturligt ljus, medan ekparketten och de vitmÄlade vÀggarna skapar en varm och vÀlkomnande kÀnsla. FrÄn vardagsrummet har du direkt tillgÄng till den hÀrliga loggian som vetter mot sydvÀst.


05
Sovrum 1

Detta rymliga rum anvÀnds för nÀrvarande som kontor men kan enkelt omvandlas till ett sovrum. HÀr finns gott om plats för bÄde sÀng och arbetsbord. Dessutom finns hÀr ett praktiskt och generöst inbyggt Elfa-garderobssystem som ger utmÀrkt förvaringsutrymme och bidrar till en stilren och organiserad atmosfÀr. De ljusmÄlade vÀggarna och elegant ekparkett skapar ett frÀscht och luftigt intryck, och de stora fönstren erbjuder en fantastisk utsikt över Stockholm.


06
Sovrum 2

I detta eleganta master bedroom finns det plats för bÄde en rymlig dubbelsÀng och möjlighet att placera en garderob. TvÄ stora fönster slÀpper in ett fantastiskt ljus och erbjuder en imponerande utsikt. Rummet Àr smakfullt inrett med parkettgolv och ljusa vÀggar, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfÀr.


07
FörrÄd/KlÀdkammare

NÀr du stiger in i hallen möts du av en direkt anslutning till ett vÀlplanerat förrÄd, som Àven kan fungera som en elegant klÀdkammare. Denna praktiska lösning erbjuder generöst med förvaringsutrymme för sÀsongsklÀder och andra tillhörigheter. HÀr kan du enkelt organisera allt pÄ ett stÀlle, vilket kompletterar det rymliga kÀllarförrÄdet perfekt.


08
Loggia

Loggian Àr det perfekta alternativet till en traditionell "balkong", med ett vackert svart klinkergolv i skiffer. De praktiska skjutfönstren lÄter dig njuta av utomhuskÀnslan Àven under kallare dagar och uppskatta den spektakulÀra utsikten i sydvÀstlÀge. Loggian kan ocksÄ anvÀndas som ett kontorsrum, utrustat med element och eluttag för att skapa en bekvÀm och funktionell arbetsmiljö Äret runt.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

97 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

VĂ„ning

35 av 35


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

2015-2016

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

UppvÀrmning:
Huset har en central frÄnluftsvÀrmepump. FrÄnluften frÄn lÀgenheterna passerar genom en vÀrmevÀxlare som Àr ansluten till en vÀrmepump.

Ventilation
LÀgenheten ventileras med ett sk. FTX system dvs. det blÄser in uppvÀrmd luft (21 grader) i lÀgenheten i sovrum och vardagsrum samt suger ut luft i badrum, WC och kök. Ventilationen Àr inte till för att vÀrma upp utan Àr till för vi skall fÄ bra luftklimat i lÀgenheten. Ventilationen Àr instÀlld sÄ att ett visst undertryck hÄlls i lÀgenheten. GodkÀnt köksflÀkt: SpiskÄpa med sjÀlvdrag

Kommentar, hiss

Det finns 3 hissar i byggnaden.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

85 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

93 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2019-05-11

Besiktningsman

Kjell-Åke Henriksson JM AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fastigheten Àr ansluten till Bahnhof Bredband. Varje lÀgenhet har ett sÀrskilt bredbandsuttag.
Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad.
- 1000Mbit Bredband
- IP-telefoni utan fast avgift (enbart samtalstaxa)
- Digital tv-paketet Sappa Mindre

Till lÀgenheten hör följande utrustning, som ska lÀmnas kvar vid överlÄtelsen:
- Router: Huawei DG8245W2 frÄn Bahnhof
- TV-box: DILOG DCH-810 frÄn Sappa


05
Loggia

Loggian Àr det perfekta alternativet till en traditionell "balkong", med ett vackert svart klinkergolv i skiffer. De praktiska skjutfönstren lÄter dig njuta av utomhuskÀnslan Àven under kallare dagar och uppskatta den spektakulÀra utsikten i sydvÀstlÀge. Loggian kan ocksÄ anvÀndas som ett kontorsrum, utrustat med element och eluttag för att skapa en bekvÀm och funktionell arbetsmiljö Äret runt.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har tillsammans med Brf K2 Kista Torn 229 bilplatser och MC-platser i vÄrt gemensamma varmgarage som finns pÄ vÄningsplan 0 till -3.

Under Q4 2021 installerades laddstolpar pÄ garageplan 0, -2 och -3 av företaget Eways AB som Àr totalentreprenör.

- Hyra för en vanlig plats Àr 1000 kr/mÄnad (för medlemmar i föreningen).
- Hyra för en plats med laddstolpe blir 1 250 kr/mÄnad. Utöver detta debiteras elförbrukningen mÄnadsvis. SjÀlvkostnadspriset för elanvÀndning Àr 2.5 kr/kWh.
- Hyra för en MC-plats Àr pÄ 500 kr/mÄnad.
I dagslÀget Àr det ingen kö för parkering, ingen vÀntetid (enligt förening 2024-08-29).


Ekonomi

01
Avgift

6 290 kr/mÄn

Kommentar, mÄnadsavgift

VÀrme, kallvatten, kÀllarförrÄd. Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad. Utöver ovan angiven mÄnadsavgift tillkommer Àven en avgift för varmvatten. MÄnadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmÀtt förbrukning

FörsÀkring

481 kr/mÄn

Årlig elförbrukning

3270 kWh/Ă„r

HushÄllsström

350 kr/mÄn

Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV

115 kr/mÄn

Förbrukning, varmvatten

130 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

1 076 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

3

FörsÀkring

Som medlem rekommenderas du att teckna ett bostadsrÀttstillÀgg till din hemförsÀkring.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

0,44311

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-07-19.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.


Föreningen

01
BenÀmning

Brf Kista Torn. I föreningen finns 266 lÀgenheter.

MarkÀgare

Marken Àr tomtrÀtt

AllmÀnt

Med sina 35 bostadsvÄningar Àr Kista Torn ett av Stockholms högsta bostadshus. Föreningen förfogar över bastu med relaxavdelning, gemensamhetslokal samt en gemensam takterrass ca. 120 meter upp pÄ vÄning 36!

Parkeringsplatser finns i varmgarage, tillgÀngligt via trapphuset. Cykel- och rullstolsförrÄd finns pÄ entréplan och i kÀllaren. Föreningen har gÀstlÀgenheter som kan bokas mot avgift.

Varje bostad Àr utrustad med kÀrl för kÀllsortering av hushÄllsavfall under diskbÀnken. Avfallet lÀmnas i en gemensam miljöstation nÀra trapphusentrén.

För information om var din nÀrmaste Ätervinningscentral finns och dess öppettider kontakta din kommun eller gÄ in pÄ deras hemsida.

Föreningen Àr innehavare av tomtrÀtten till Stockholm Danmark 6 i Stockholms kommun. AvgÀlden Àr oförÀndrad i tio Är t.o.m. den 31 december 2022. Omförhandling avgÀlden ska pÄkallas i sÄ god tid att nytt avtal kan trÀffas senast tolv mÄnader dessförinnan.

SÀljaren behöver betala varmvattenkostnaderna till köparen. FörbrukningsavlÀsningen debiteras per lÀgenhet och inte pÄ en specifik person. Detta regleras vid försÀljningen mellan sÀljare och köpare, och betalningen ska justeras mellan parterna i efterhand.

Kommande renoveringar

Planerade underhÄll
2024
‱ Renovering av hiss 1 och 3
‱ Upprustning av entrĂ© med lobbyn och entrĂ©n pĂ„ -2
‱ Upprustning samlingssalen

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.
Inga planerade avgiftshöjningar nu men budgetarbetet drar snart igÄng och dÄ kan avgiftshöjning förekomma (enligt förening 2024-08-29).

Gjorda renoveringar

Utförda historiska underhÄll
2022
‱ Samtliga dörrar felsöktes av Axlas
‱ Plantering av blommor i 36:an och inför entrĂ©n
‱ OljemĂ„lning 36:an
‱ Upprustning av hissar och uppfrĂ€schning av korridor och hisshall plan 0

2021
‱ Installation av laddstolpar i garage

2020
‱ UpprĂ€ttande av underhĂ„llsplan
‱ OVK, obligatorisk ventilationskontroll

2019
‱ Installation av laddstolpar i garage
‱ Installation av kameraövervakning

Övriga utrymmen i föreningen

LÀgenhetsförrÄd:
Varje lĂ€genhet kompletteras med ett praktiskt förrĂ„d, vars storlek anpassas efter din lĂ€genhets yta. Dessa förrĂ„d Ă€r strategiskt placerade pĂ„ olika nivĂ„er i byggnaden – frĂ„n plan vĂ„ning 1 ner till plan -3, inklusive specifika platser i K2 pĂ„ plan 0 och -2. Information om vilket förrĂ„d som tillhör just din lĂ€genhet fĂ„r du via din mĂ€klare eller tidigare Ă€gare. Kom ihĂ„g att ett lĂ„s medföljer för din sĂ€kerhet, och det Ă€r viktigt att alltid hĂ„lla förrĂ„det lĂ„st, Ă€ven om det för tillfĂ€llet inte anvĂ€nds.

Återvinningsrum:
PÄ plan -2 finner du vÄrt Ätervinningsrum, en plats dÀr miljötÀnk stÄr i centrum. HÀr kan du enkelt sortera tidningar, glas, pappers- och metallförpackningar, plast, batterier och elektronik. Det Àr vÄrt sÀtt att bidra till en mer hÄllbar framtid.

Cykelrum:
För att underlÀtta för dig som cyklist finns ett cykelrum placerat pÄ plan -2. HÀr rÄder samma ordning och reda som i resten av huset, vilket gör det till en sÀker och vÀlorganiserad plats för din cykel.

Bastu med Relaxavdelning:
Unna dig en stunds avkoppling i vÄr bastu, komplett med en tillhörande relaxavdelning som kan bokas för privata sessioner. Det Àr den perfekta platsen för att ladda batterierna och bara njuta.

Gemensam Takterrass:
VÄr imponerande takterrass, belÀgen 120 meter upp pÄ vÄning 36, erbjuder en oförglömlig utsikt över staden. Det Àr den ultimata platsen för avkoppling och sociala tillstÀllningar under bar himmel.

Samlingslokal:
VÄr samlingslokal stÄr till förfogande för alla typer av evenemang, frÄn söndag till torsdag mellan kl. 10:00 och 22:00, samt fredag till lördag mellan kl. 10:00 och 23:00. Det Àr en idealisk plats för att samla vÀnner och familj för speciella tillfÀllen.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

839 438 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
6 290 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
VÀrme, kallvatten, kÀllarförrÄd. Det tillkommer en kostnad för Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV om 115 kr/mÄnad. Utöver ovan angiven mÄnadsavgift tillkommer Àven en avgift för varmvatten. MÄnadsavgift för varmvatten debiteras efter individuellt uppmÀtt förbrukning
Försäkring
481 kr/mån
Årlig elförbrukning
3270 kWh/år
Hushållsström
350 kr/mån
Bahnhof (bredband 1000/1000 Mbit/s, IP-Telefoni) samt Sappa TV
115 kr/mån
Förbrukning, varmvatten
130 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 076 kr/mån
Antal personer i hushållet
3
Försäkring
Som medlem rekommenderas du att teckna ett bostadsrÀttstillÀgg till din hemförsÀkring.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0,44311
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-07-19.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiftshöjningen har genomförts med 10% frÄn och med den 1:a februari 2024.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Kista  i stockholm

Kista

Kista erbjuder moderna bekvÀmligheter och en stark gemenskap. HÀr finns en rik historia, blomstrande arbetsmarknad och ett brett kulturutbud. Med bra kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter Àr Kista perfekt för bÄde arbete och familjeliv. Upplev en plats dÀr du kan leva och trivas


01
Fördelar med omrÄdet
Gym Tunnelbana Stort nöjesutbud Tågstation Restaurangtätt Sportbar Bussar Bio Parker/Grönområden Tennis Bowling Stort shoppingutbud Restauranger Butiksgata/köpcentrum

02
Kommunikationer

Kista erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att resa bÄde inom Stockholm och internationellt. HÀr Àr nÄgra av fördelarna med att bo och arbeta i Kista:

Tunnelbana:
Kista station ligger centralt i omrÄdet och erbjuder snabba förbindelser via tunnelbanans blÄ linje. Du nÄr Stockholm Central pÄ endast cirka 17 minuter med tÀta avgÄngar, vilket gör din pendling bÄde smidig och effektiv.

BussnÀtverk:
Kistas bussterminal fungerar som ett nav för ett omfattande bussnÀt som tÀcker stora delar av norra Storstockholm. Flera busslinjer, inklusive 155, 178, 537, 179, 197, 518 och 523, kopplar samman Kista med omkringliggande omrÄden och andra delar av Stockholm, vilket ger dig mÄnga alternativ för resor inom regionen.

Flygförbindelser:
För internationella resenÀrer och affÀrsbesökare erbjuder Kista bekvÀma flygbussförbindelser till bÄde Arlanda och Bromma flygplatser direkt frÄn bussterminalen. Detta gör Kista till en global affÀrshubb med enkel tillgÄng till internationella destinationer.

PendeltÄg:
Helenelund pendeltÄgsstation ligger nÀra Kista MÀssan och erbjuder pendeltÄgsförbindelser till viktiga destinationer som SödertÀlje, Arlanda och Uppsala. En kort bussresa pÄ cirka 6 minuter tar dig frÄn Kista till Helenelund station, vilket ger dig ytterligare resealternativ.

Framtida Utbyggnader:
Kistas kommunikationsmöjligheter kommer att förbÀttras ytterligare i framtiden med den pÄgÄende utbyggnaden av TvÀrbanan frÄn Bromma till Kista och vidare till Helenelund. Dessutom planeras en förlÀngning av tunnelbanans blÄ linje frÄn Akalla till Barkarbystaden och Barkarby vara klar omkring 2026, vilket öppnar upp för Ànnu fler resmöjligheter.


03
Natur och fritid

UpptĂ€ck Natur och Fritid i Kista! – en plats dĂ€r natur och fritid möts! Kista Ă€r ett omrĂ„de som erbjuder moderna bekvĂ€mligheter och en stark gemenskap, med nĂ„got för alla att njuta av, oavsett om du söker avkoppling eller Ă€ventyr. FamiljevĂ€nliga KistagĂ„rdsparken Ă€r perfekt för lek, promenader och picknick, medan IgelbĂ€ckens Naturreservat lockar med sina stigar för promenader och jogging, dĂ€r du kan uppleva den friska luften och vacker natur.

Kista har Àven flera andra grönomrÄden och naturaktiviteter som erbjuder en bra mix av avkoppling och fysisk aktivitet. JÀrvafÀltet Àr ett stort naturomrÄde med elljusspÄr för promenader och löpning, samt skidÄkning pÄ vintern. FriluftsfrÀmjandet erbjuder utomhusaktiviteter som vandringar och mountainbike, anpassade efter deltagarnas nivÄ. Bangolfparken i Akalla By erbjuder en minigolfbana för familjer och vÀnner.

För den som vill lÀra sig mer om djur och natur erbjuder Akalla 4H-gÄrd roliga och lÀrorika aktiviteter för barn och ungdomar. Om du vill njuta av en fantastisk utsikt över omrÄdet kan du besöka Kista Science Tower och Victoria Tower.

Kista Galleria Ă€r en central punkt som inte bara erbjuder shopping utan ocksĂ„ en rad aktiviteter, inklusive biografen Filmstaden Kista och O’Learys med bĂ„de bowling och gokart. För den som vill hĂ„lla sig aktiv finns flera gym i omrĂ„det, sĂ„som Nordic Wellness Kista Galleria, Member 24 Kista, SATS Kista och Fitness24seven. Dessutom erbjuder JĂ€rvafĂ€ltet milslĂ„nga naturstrĂ„k för promenader och andra friluftsaktiviteter.

Racket- och padelentusiaster kan besöka Every Padel Kista för padel, eller Kista Racket Center som erbjuder badminton, bordtennis, squash, racquetball och ett gym.

Kom och upptĂ€ck allt som Kista har att erbjuda – en plats dĂ€r du kan leva, arbeta och trivas. Oavsett om du söker naturupplevelser, spĂ€nnande aktiviteter eller en stark gemenskap, har Kista nĂ„got för dig.


04
Barnomsorg och skolor

Kista erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ för barn och ungdomar, frÄn förskola till högre utbildning. För de yngsta finns flera kommunala förskolor som tar hand om barnen under vanliga arbetstider. NÀr det gÀller grundskoleutbildning finns det flera skolor som erbjuder utbildning bÄde för mellanstadium och högstadium, och dessa skolor strÀvar efter att ge en trygg och stimulerande miljö för alla elever.

För Àldre elever finns högkvalitativa gymnasieskolor i Kista som ger en förstklassig utbildning och förbereder dem för högre studier. Dessa skolor kÀnnetecknas av en trygg och stödjande inlÀrningsmiljö, med fokus pÄ bÄde högskoleförberedande utbildning och personlig utveckling.

Utöver detta har Kista nÀrhet till universitet och högskolor, vilket ger elever möjligheter att fortsÀtta sina studier efter gymnasiet utan att behöva resa lÄngt. Detta gör det enkelt för studenter att sömlöst övergÄ till högre utbildning och vidareutveckla sina kunskaper.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista en omfattande och kvalitativ utbildningsvÀg för barn och ungdomar. Med ett brett utbud av förskolor, grundskolor, gymnasier och tillgÄng till högre utbildning kan barn i alla Äldrar fÄ den utbildning och omsorg de behöver för att vÀxa och utvecklas.

För mer information om Stockholm Stads skolor, vÀnligen besök https://start.stockholm/forskola-skola/


05
Affärer och restauranger

Kista Galleria Àr en av de största galleriorna i Stockholm och en populÀr destination för bÄde boende och besökare. Gallerian erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, med över 180 butiker som strÀcker sig över olika kategorier som mode, elektronik och dagligvaror. Detta ger en varierad shoppingupplevelse för alla smaker och behov.

Utöver shopping erbjuder Kista Galleria ocksÄ ett stort utbud av restauranger och caféer. Restaurangutbudet Àr mÄngsidigt och inkluderar allt frÄn traditionell svensk husmanskost till internationella rÀtter som indisk, thailÀndsk, italiensk och medelhavsmat. För den som Àr pÄ sprÄng finns det flera snabbmatsalternativ, och för dem som vill ta en paus under shoppingturen finns det mysiga kaféer dÀr du kan avnjuta en kopp kaffe, te eller nÄgot sött.

Kista Galleria erbjuder Àven en rad andra tjÀnster och nöjesalternativ, inklusive en biograf, en bowlinghall och en vÄrdcentral. Dessa faciliteter gör det möjligt att kombinera olika aktiviteter i en och samma miljö, vilket gör Kista Galleria till en komplett destination för bÄde vardag och helg. Utöver gallerian bidrar olika matrelaterade evenemang och pop-up-marknader till en levande och varierad matupplevelse i omrÄdet, dÀr lokala producenter sÀljer sina varor och ger besökare chansen att upptÀcka nya smaker och stödja lokala företag.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista ett brett utbud av affÀrer, restauranger och caféer som gör omrÄdet till en livlig plats för shopping och matupplevelser. Oavsett om du Àr ute efter en dag med shopping, en god mÄltid eller underhÄllning, har Kista nÄgot för dig.


AnvÀnd kartan
X

Platser

HTCafé

20 m


McDonalds

119 m


Moe's Burger

130 m


Zan By Pong

137 m


La Roma

146 m


Svenska Internationella Förskolan i Kista

130 m


Förskolan Minichipsen AB

190 m


Thoren Innovation School

197 m


Internationella Engelska Skolan Kista

251 m


Förskola

277 m


Prima Gross

280 m


Harmony Straw

340 m


Kista Grossen

406 m


MATKANONEN

432 m


Lidl

451 m


Helenelund

1,25 km


Helenelunds station

1,25 km


Sollentuna

2,64 km


Spånga

3,43 km


Spånga station

3,46 km


Kista centrum

149 m


Kista Bus Station

164 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    2,82 km
    11 min
    12 min
    48 min
  • Sjö
    591 m
    2 min
    3 min
    14 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.