Västerängsvägen 8

Västerängsvägen 8

Slutpris

7 200 000 kr


Håtö— Norrtälje

Västerängsvägen 8


Slutpris
7 200 000 kr

Norrtälje - Håtö

Drömhem med magisk utsikt över Håtöviken – En oas för livskvalitet

Välkommen till en plats där varje dag känns som en semester. Denna charmiga fastighet, byggd 1982 och noggrant renoverad genom åren, erbjuder en unik möjlighet att njuta av en naturskön tillvaro med all modern komfort du kan önska. Huvudbyggnaden om 102 kvm ligger högt belägen med en hänförande utsikt över vackra Håtöviken – en vy som förändras med årstiderna och alltid imponerar.

Med en generös, insynsskyddad tomt kan du njuta av total avskildhet och avkoppling, samtidigt som flera uteplatser låter dig följa solen från morgon till kväll. På den stora altanen, med en oslagbar panoramautsikt, finner du även en jacuzzi – perfekt för svalare kvällar.

Fastigheten erbjuder:

Huvudhus (102 kvm) med ljusa, öppna ytor och en braskamin i vardagsrummet för mysiga vinterkvällar. Uppvärmning sker med luftvärmepump (installerad 2022), vilket håller nere energiförbrukningen.
Gedigen gäststuga (30 kvm) med sovrum, allrum samt egen toalett och handfat. Även här finns luftvärmepump (installerad 2018) som gör att de elektriska elementen knappt används.
Vinterbonad bekvämlighet: Både huvudhus, gäststuga och bastuhus är vinterbonade, vilket gör det möjligt att njuta av fastigheten året runt.
Separat bastuhus med dusch och relaxavdelning – din egen privata spa-oas.
Båtplats och badstege precis vid bryggan utanför huset, och bara 200 meter bort ligger en idyllisk sandstrand.
Kommunalt VA och fiber indraget, vilket ger alla bekvämligheter för det moderna hemmet.
Fastigheten har genomgått omfattande renoveringar, inklusive nya vitvaror (2018–2020), fönsterutbyten, och en helt ny trossbotten med installerat värme- och fläktsystem i krypgrunden (2015). Du kan bo här med trygghet i vetskapen om att huset är i mycket gott skick.

Bo och njut med utrymme för familj och vänner: Här finns 10 sovplatser fördelade på 4 sovrum, varav ett i gäststugan – perfekt för att ta emot gäster. Dessutom finns två duschutrymmen och tre toaletter på fastigheten, vilket underlättar för större sällskap.

Med möjlighet att bygga ut fastigheten upp till 200 kvm enligt detaljplanen, kan du även förverkliga framtida drömmar om större boendeyta.

Ett liv i Håtöviken erbjuder så mycket mer: För den bad- och bastuälskande finns möjlighet att bli delägare i en vedeldad bastuflotte som ligger i viken, en extra guldkant på tillvaron. Här har man ett gemensamt midsommarfirande och gillar du att promenera kan du här gå långa sträckor längs vattnet.

Sammanfattningsvis är detta ett hem som erbjuder det bästa av alla världar: modern bekvämlighet, naturskön miljö, och möjligheter till avkoppling året om. Här bor du i mycket gott skick, med en magisk utsikt som ger ro för själen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
102/30 kvm
Driftkostnad
48 734 kr/år
Tomtarea
2 774 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-10-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Västerängsvägen såldes av oss 2024-10-17. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Västerängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.