Erikssund 517

Erikssund 517

Slutpris

5 400 000 kr


Sigtuna - Erikssund— Sigtuna

Erikssund 517


Slutpris
5 400 000 kr

Sigtuna - Sigtuna - Erikssund

Villa med stor tomt och sjövy!

Välkommen till denna fina villa som ligger ett stenkast från Mälaren och endast 10 minuter från Sigtuna. Villan är välhållen och är belägen på en stor tomt vid en återvändsgata och har ett garage med förråd samt nyinstallerad bergvärme och solceller.

Till entrén finns det en nyligen stensatt gångväg. Entrén har en farstukvist med skyddande tak och uteplats i söderläge. Rymlig hall med spaljé mot köket och intill hallen ligger ett badrum. Vidare finns ett TV-rum och ett vardagsrum i vinkel med stora sociala ytor med plats för soffgrupp och matplats. Från vardagsrummet är det utgång till uteplats med markis under balkong och till trädgårdstomten.
På entréplan finns även ett kök med matplats, köksö och två fönster med vy mot Mälaren. Praktisk anslutning till helt nyrenoverat tvättutrymme med groventré, garderober/städskåp och varmvattenberedare.
Från hallen leder en trappa upp till övre plan som har fyra sovrum varav ett med utgång till balkong i västerläge, stort renoverat duschrum med dubbla tvättställ och fönster. Rymligt allrum med flera fönster, klädkammare och utgång till balkong i norr.

På uppfarten finns det plats för två bilar samt ett dubbelgarage med förråd. På den stora tomten finns det stora gräsmatteytor, 3 äppelträd, 2 päronträd, Bigarråträd, vinbär, Jasmin, syren, lönn och hassel.
Villan ligger i lugnt och fint område, omgiven av hästhagar, vatten och natur. Med gångavstånd finns padelbanor och vinterbad med bastu på Erikssunds Slott och det finns gott om trevliga promenadstråk runt omkring Erikssund.

Till Sigtuna går det skolbuss för barnen och det finns även en SL busslinje som går direkt till pendeltåg i Bålsta och Märsta. Till Arlanda går det direktbuss från Sigtuna eller bara 25 min med bil. Busshållplatsen ligger nedanför huset vid stora vägen. Nyligen öppnades den nya öppningsbara bron med en breddad väg samt cykel- och gångväg.

Välkommen med din visningsbokning!


Boarea/biarea
170/66 kvm
Driftkostnad
38 841 kr/år
Tomtarea
2 997 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2024-10-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Erikssund såldes av oss 2024-10-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Erikssund.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.