Väringavägen 13d

Väringavägen 13d

Slutpris

3 500 000 kr


Sigtuna - Harberget— Sigtuna

Väringavägen 13d


Slutpris
3 500 000 kr

Sigtuna - Sigtuna - Harberget

Sjöutsikt och gavelläge

Radhus i bostadsrättsform med sjövy och underbart läge. Balkong under tak och träaltan med söderläge och liten lättskött gaveltomt. Promenadavstånd ner på staden.

Stenlagd entré med liten tomt och uteplats. Praktisk förstukvist som håller undan regn och snö. Hall med klinker och stor garderob med gott om förvaringsutrymme. Till vänster har du ett mysigt kök med matplats, vita släta luckor, rostfria vitvaror och vacker mosaik över diskbänk av körsbär. Rakt fram finns ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till balkong och tomten. Helkaklade och dusch- och badrum (2019) finns på båda våningsplan. I duschrummet på entréplan finns tvättmaskin, torktumlare och städskåp.

Övre plan har en liten hall med fönster som kan möbleras som ett kontor. Det finns tre sovrum varav två har sjöutsikt. Det största har hel garderobsvägg och härligt ljusinsläpp från burspråk.

Genomgående mycket fina ytskikt och hög standard. Veranda och staket från 2020.

Trevlig bostadsrättsförening med god ekonomi och god gemenskap. Till bostadsrätten hör ett garage med kupévärmaruttag. Och vid gaveln finns ett oisolerat förråd. Boende i föreningen har tillgång till trädgårdsredskap i gemensamt förråd och praktiskt soprum med sortering.

Bara att flytta in!


Boarea
103 kvm
Avgift
6 537 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-10-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna radhus på Väringavägen såldes av oss 2024-10-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Väringavägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.