Kommande försäljning

Oxenstiernas Allé 14

Utgångspris

2 395 000 kr

Sparad

Utgångspris

2 395 000 kr



Ursvik— Sundbyberg

Oxenstiernas Allé 14


Kommande försäljning
Utgångspris
2 395 000 kr

Sundbyberg - Ursvik

Välplanerad 2:a med balkong!

Välkommen till denna stilrena och moderna tvårummare med alla bekvämligheter du kan önska! Här möts du av en inbjudande hall som leder vidare till en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum – perfekt för både vardag och sociala tillställningar. De stora fönsterpartierna ger ett fantastiskt ljusinsläpp, och från vardagsrummet når du den mysiga balkongen där du kan njuta av lugna stunder. Sovrummet är rymligt och har plats för stor dubbelsäng, härifrån når du en praktisk klädkammare för smart förvaring. Det helkaklade badrummet erbjuder både stil och komfort med alla moderna bekvämligheter. Genomgående ekparkettgolv och ljust målade väggar i hela lägenheten.

Lägenheten ligger i ett område som kombinerar närhet till naturen och praktiska transportmöjligheter – med bussen som stannar bekvämt precis utanför porten och snabbt tar dig till stadens centrum. Beläget i det snabbt växande Ursvik, ett område som på kort tid blivit mycket eftertraktat. Här möts småstadscharm och modern bekvämlighet, med närhet till både sjöar och grönområden samt smidiga förbindelser till Stockholms innerstad. Ursvik erbjuder en perfekt balans mellan stadsliv och natur, med allt från matbutiker och restauranger till gym, skolor och förskolor inom räckhåll. På andra sidan Enköpingsvägen hittar du även större butiker som Willys, Stora Coop och Systembolaget.

För den friluftsintresserade är Ursvik ett paradis. Det stora motionsområdet bjuder på löp- och promenadspår genom varierad terräng i naturreservatet. Under vinterhalvåret förvandlas elljusspåren till populära längdskidspår, och på sommaren är området fullt av mountainbike-åkare. Här finns även en idrottsplats och ett aktivitetshus som erbjuder en mängd aktiviteter för barn i alla åldrar. Ursvik är verkligen det perfekta valet för den aktiva familjen!


Utgångspris
2 395 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 762 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)

Mäklarhuset Spånga

Kontakta Patrik eller Gabriel för mer information kring Oxenstiernas Allé 14.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
HALL

Hallen är välkomnande och praktisk med bra plats för avhängning av ytterkläder. Här finns även garderober med smidiga skjutdörrar som erbjuder gott om förvaring.


02
BADRUM

Det stilrena badrummet är helkaklat i tidlösa färger och erbjuder en känsla av lyx och funktionalitet. Här finns en praktisk tvättpelare som underlättar vardagen, en modern kommod med god förvaring samt en duschhörna i klarglas som ger en öppen och rymlig känsla. Badrummet är genomtänkt inrett med hög standard och moderna bekvämligheter.


03
KÖK

Köket är stilrent och funktionellt, med allt du behöver för en smidig vardag. Här finns komplett maskinell utrustning, inklusive diskmaskin, ugn, micro och kyl/frys. De vita skåpsluckorna ger en fräsch och modern känsla, medan den svarta bänkskivan skapar en elegant kontrast. Dessutom finns gott om förvaringsutrymme, vilket gör köket både praktiskt och lätt att hålla organiserat.


04
VARDAGSRUM

Vardagsrummet är rymligt och ljust, med stora fönster som släpper in ett härligt naturligt ljus. Här finns gott om plats för både en bekväm soffgrupp och en matplats. Från vardagsrummet når du den mysiga balkongen, perfekt för att njuta av en kopp kaffe eller avkoppling i solen.


05
SOVRUM

Sovrummet är rymligt och har gott om plats för en dubbelsäng samt extra möbler om så önskas. Ett stort fönster vetter ut mot balkongen, vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp och en lugn atmosfär. Från sovrummet når du den praktiska klädkammaren, som erbjuder generöst med förvaring och gör det enkelt att hålla ordning.


06
KLÄDKAMMARE

Klädkammaren är rymlig och erbjuder gott om förvaring för alla dina behov. Här finns flera garderober som ger en organiserad och praktisk lösning för kläder, skor och andra tillhörigheter. Med sitt generösa utrymme är det enkelt att hålla ordning och skapa en överskådlig förvaring. Ett perfekt komplement till sovrummet!


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

55 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrättsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

Våning

2 av 6


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2012

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus, 3-glasfönster


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

79 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

62 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-06-24


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal med Telia. I avtalet finns bredband om 500Mbit samt TV. Obligatoriskt tillägg om 208 kr/månad på avgiften.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Det finns 64 garageplatser, varav 62 bilplatser och två MC-platser. Garageplats kostar 1 020 kr/månad. Boende kan ställa sig i kö till garageplats först inflytt skett.
Övrig parkering finns runtom på gatorna och hyrs ut av Sundbybergs kommun.

Föreningsstämman röstade för att införskaffa laddboxar i garaget 2023-06-07. Projektet har satts igång under Q3 2023


Ekonomi

01
Avgift

3 762 kr/mån

Kommentar, månadsavgift

I månadsavgiften ingår kallvatten och grundinstallation för kabel-TV och bredband.

Förbrukningen av varmvatten respektive el mäts av egen mätare i varje lägenhet och debiteras per lägenhet i samma avi som månadsavgiften.

I månadsavin debiteras även TV och bredband.

Hushållsström

268 kr/mån

Bredband & TV

208 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

476 kr/mån

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Överlåtelseavgift

1 433 kr, betalas av säljare.

Pantsättningsavgift

573 kr

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

HSB Brf Klingan. I föreningen finns 113 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Allmänt

Om föreningen
HSB Brf Klingan i Sundbyberg består av totalt 113 st lägenheter mellan 1-4 rok. Föreningen har installerat solceller på taket och har ett kollektivt elavtal. Föreningen har 63 st garageplatser och 33 st parkeringsplatser. För närvarande är det kö till dessa. I övrigt gäller parkering på markerade platser enligt skyltning i området.

Övriga utrymmen i föreningen

Föreningen har en innergård med bl.a. lekplats och grillplats. Cykelställ finns på innergården samt utanför respektive trapphus. Varje trapphus har ett barnvagsrum samt ett spolrum för spolning av cyklar och barnvagnar.

Föreningen har dessutom två tvättstugor, en vid Oxenstiernas allé 10 och en vid Gamla Enköpingsvägen 156
Grovtvättstugor, en i vardera huslänga. Gemensamhetslokal, styrelselokal, miljösoprum, barnvagnsrum - 1 st/trappuppgång
1 lägenhetsförråd.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (äkta)

Andel av BRF nettoskuldsättning

530 307 kr


Området

01

Ursvik är Sundbybergs gröna oas, omgiven av Igelbäckens naturreservat och Järvafältets lummiga skogar i norr. För dig som uppskattar natur och friluftsliv är detta den perfekta platsen! Området befinner sig i en spännande expansionsfas och har snabbt blivit en mycket populär stadsdel. Här möts stadens puls med naturens lugn i en familjevänlig miljö, där det redan finns flera skolor, förskolor, gym, restauranger och minilivs – och mer är på gång!

Kommunikationer

Idag trafikeras Ursviks kollektivtrafik av bussar och i grannområdena Rissne och Hallonbergen når du lätt tunnelbanans blå linje med ca 13 minuter in till Stockholm City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Från Ursvik är det även endast ca 3 km till Sundbyberg centrum där tvärbanan mellan Sickla och Solna går samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn.

Färdas du med bil är det här mycket smidigt att ta sig ut på Kymlingelänken och E4/E18. Vill du hellre cykla går även det mycket bra då cykelbanenätet är väl utbrett genom Ursvik och hela Sundbyberg.

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan som kommer att gå genom Ursvik och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund, något som kommer underlätta pendlingen oerhört. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 762 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
I månadsavgiften ingår kallvatten och grundinstallation för kabel-TV och bredband.

Förbrukningen av varmvatten respektive el mäts av egen mätare i varje lägenhet och debiteras per lägenhet i samma avi som månadsavgiften.

I månadsavin debiteras även TV och bredband.
Hushållsström
268 kr/mån
Bredband & TV
208 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
476 kr/mån
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Ursvik  i sundbyberg

Ursvik

Här bor du i ett växande område med naturen som granne och närhet till bra kommunikationer.


01
Fördelar med området
Parker/Grönområden Sport och friluftsliv Bussar Hundvänligt Motionsspår Cykelbanor Gym Växande område Tryggt Utegym Barnvänligt Skidspår

02
Kommunikationer

Idag trafikeras Ursviks kollektivtrafik av bussar och i grannområdena Rissne och Hallonbergen når du lätt tunnelbanans blå linje med ca 13 minuter in till Stockholm City. Därifrån går sedan övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot bland annat Nynäshamn, Arlanda och Uppsala. Från Ursvik är det även endast ca 3 km till Sundbyberg centrum där tvärbanan mellan Sickla och Solna går samt pendeltåg mellan Bålsta och Nynäshamn.

Färdas du med bil är det här mycket smidigt att ta sig ut på Kymlingelänken och E4/E18. Vill du hellre cykla går även det mycket bra då cykelbanenätet är väl utbrett genom Ursvik och hela Sundbyberg.

Det har planerats att bygga ut en Kistagren av tvärbanan som kommer att gå genom Ursvik och detta förslag trädde kraft i början på 2018. Tvärbanan kommer även att gå till Bromma flygplats och Helenelund, något som kommer underlätta pendlingen oerhört. För mer information om projektet, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.


03
Natur och fritid

I Ursvik bor du med naturen som granne och goda möjligheter till att ha en aktiv vardag. Här finner du Igelbäckens Naturreservat med upplysta motionsspår i varierande längd där du sedan under vintern kan åka längdskidor. Här finns även flera utegym och vanliga gym samt Sveriges största parkourhall på hela 900 kvm. För mer information om denna, vänligen besök http://streetmentality.se/sundbyberg/. I norra Ursvik finns dessutom planer på ridskola, fotbollsplaner och kolonilotter mm.


04
Barnomsorg och skolor

Här i Ursvik finns det gott om förskolor och skolor, allt för att du ska kunna välja det som passar just ditt barn bäst. Exempel på Förskolor är Granatäpplet, Kymlinge förskola och Lilla Ursviks förskola. Om vi istället ser till grundskolor finns här Kymlingeskolan (F-6), Ursviksskolan (F-6) och Älvkvarnsskolan (F-9). Självklart finns det många fler förskolor och skolor både i Ursvik och i Sundbyberg och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sundbyberg.se/forskola-utbildning.html.


05
Affärer och restauranger

I närområdet hittar du gott om lokala restauranger så som sushi och pizzerior. I närområdet finns även bra med matbutiker så som Willys och Coop. Om du inte hittar det du behöver i Ursvik är det endast ca 7 minuter till Mall of Scandinavia med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger.


Använd kartan
X

Platser

Arigato Sushi Ursvik

93 m


Ursviks Kök & Bar

138 m


Grabbarna Gryt

178 m


Lilla Sara Pizzeria

237 m


McDonald's Rissne

348 m


Kvarnkullen Förskola Ursvik

169 m


Tellusbarn Ursviks torg

298 m


Kymlingeskolan

391 m


Förskolan Forskaren

418 m


Noblaskolan Sundbyberg

523 m


Hemköp, Rissne Torg

819 m


Rinkeby matcenter

1,08 km


Stora Coop

1,19 km


Lidl

1,26 km


Rinkeby Närlivs

1,43 km


Skrivargatan

35 m


Ursviks holme

361 m


Rissneleden

479 m


Rissnehallen

481 m


Spånga station

2,65 km


Spånga

2,67 km


Sundbyberg

2,84 km


Helenelund

3,07 km


Ulriksdal

3,11 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    535 m
    -
    -
  • Tågstation
    Spånga station
    2,65 km
    -
    -
  • Hållplats
    Skrivargatan
    35 m
    -
    -
  • Hav
    3,71 km
    13 min
    21 min
    1 tim 17 min
  • Sjö
    960 m
    6 min
    5 min
    18 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Patrik eller Gabriel!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter på mina sidor. Gå till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.