Kaveldunsvägen 2v

Kaveldunsvägen 2v

Slutpris

5 395 000 kr


Gribbylund - sjösidan— Täby

Kaveldunsvägen 2v


Slutpris
5 395 000 kr

Gribbylund - sjösidan— Täby

BR-gavelradhus med pool i området!

I ett av de bästa lägena i området, Brf Sjöblomman, finns nu ett av de eftertraktade radhusen till salu. Detta gavelradhus på 106 välplanerade kvadratmeter (byggt 2020-21) har fem rum och en stor trädgård som sträcker sig runt knuten på husets kortsida. Här kan du njuta av fantastisk sol hela dagen på såväl den trevliga altan som på den inbjudande gräsmattan. Det finns också en rymlig pallkrage som för närvarande inhyser många jordgubbsplantor som gett åtskilliga liter bär under juni.

Allt i huset är nytt, fräscht och genomtänkt in i minsta detalj. I detta hem trivs man från det att man kliver in genom dörren. På övre plan finns tre rymliga sovrum och ett allrum. Eftersom huset är ett gavelradhus finns det ett fönster som släpper in ljus till övre hallen, vilket bidrar till att hela huset känns väldigt ljust och fint. Både väggar, tak och golv känns fortfarande som helt nya, och man kan flytta in direkt utan att behöva göra några ändringar om man inte önskar. Huset har två exklusiva badrum med dusch respektive badkar samt en separat tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare. Det vita köket från Vedum med den exklusiva stenskivan erbjuder många avlastningsytor och gott om förvaring. Den öppna planlösningen mot matplats och vardagsrum gör att man lätt kan socialisera med sina gäster även när man förbereder maten. I vardagsrumsdelen finns plats för både ett stort matbord och en soffgrupp där du kan sitta och njuta av elden som sprakar i braskaminen. Husen i området står för sin egen uppvärmning, så förutom att braskaminen bidrar till en stor mysfaktor bidrar den även till att hålla nere energiförbrukningen vintertid avsevärt. Huset har gott om förvaringsmöjligheter, dels genom ett förråd under trappan, en stor vind (ca 25 kvm) och en stor skjutdörrsgarderob vid entrén som säljarna har låtit installera.

I området finns en stor pool som under sommarhalvåret värms upp till 29 grader. Poolen nyttjas frekvent av både barn och vuxna och har blivit en naturlig och trevlig samlingsplats för de boende i området. Missa inte tillfället att förvärva detta fantastiska gavelradhus!

Du bor på ett bekvämt avstånd från Rönningesjön med ett stenkast till närmaste badbrygga och med en kort promenad når du det stora friluftsområdet Skavlöten. Där erbjuds alltifrån badstrand, utegym och motionsspår till bastu och café. Det är nära till busshållplatser och den populära förskolan Murgrönan samt Täby Friskola Gribbylund F-5. Med bil eller en cykeltur genom Skavlöten når du Arninge handelsområde, eller så kan du promenera till Gribbylunds centrum för enklare matinköp. Vill du att dina barn ska uppleva djur och natur kan du ta en promenad runt sjön till 4H-gården Rönninge By. När man har bosatt sig i Gribbylund/Löttingelund, blir man sällan sugen på att flytta därifrån.


Boarea
106 kvm
Avgift
5 661 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-02

Mäklarhuset Täby & Danderyd

Denna radhus på Kaveldunsvägen såldes av oss 2024-09-02. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Kaveldunsvägen.

Boka värdering

Lisa Almgren

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Jakob Sanchis

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.