Slåttängsgatan 16

Slåttängsgatan 16

Slutpris

3 575 000 kr


Göteborg

Slåttängsgatan 16


Slutpris
3 575 000 kr

Göteborg

Radhus i gavelläge med härlig trädgård mot sydväst!

Välkommen till detta radhus med fantastisk potential, beläget i hjärtat av Utby – ett av områdets mest populära kvarter. Detta hem är ett utmärkt val för dig som drömmer om att skapa ditt eget drömboende med närhet till allt!

Radhuset har ett fördelaktigt gavelläge som erbjuder extra ljusinsläpp och en större tomt jämfört med de andra husen i raden. Här finns möjligheten att skapa en lummig trädgård eller en solig uteplats, perfekt för sköna sommarkvällar och umgänge med familj och vänner. Tack vare gavelläget får du som bor här en egen parkering!

Interiört bjuder huset på en rymlig planlösning med stora möjligheter för den som vill sätta sin egen prägel. Här finns plats för ett rymligt kök, ett generöst vardagsrum och tre sovrum. Nere källaren finner du gott om förvaring samt en rymlig tvättstuga där du enkelt kan hänga upp tvätten.

Läget i Utby kan knappast bli bättre. Med närhet till både grönområden och goda kommunikationer till centrala Göteborg, är detta ett område som erbjuder både lugn och bekvämlighet. Här bor du med närhet till skolor, daghem, och lokala butiker, vilket gör det till en idealisk plats för barnfamiljer och par som letar efter ett hem med långsiktiga möjligheter.

Detta radhus är ett unikt tillfälle för dig som vill skapa något eget i ett redan attraktivt område. Ta chansen att förverkliga din dröm om ett personligt och unikt hem i härliga Utby!

Välkommen på bokad visning!


Boarea/biarea
80/35 kvm
Driftkostnad
22 594 kr/år
Tomtarea
337.6 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Partille

Denna radhus på Slåttängsgatan såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Slåttängsgatan.

Boka värdering

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.