Catrin Tengfjord, ansvarig mäklare i Partille
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Catrin Tengfjord

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Öjersjö—

Partille

Sparad



Öjersjö— Partille


Förberedd försäljning

Partille - Öjersjö

Sjönära villa med plats för familjen!


Referensnummer
591 311
Boarea/biarea
212/60 kvm
Rum
6 rum (2-4 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Området
Öjersjö  i partille

Öjersjö

Öjersjö-det strategiska läget mellan stad och natur


01
Fördelar med området
Växande område Lugnt Hundvänligt Bussar Barnvänligt Skidspår Ridning Golf Parker/Grönområden Sportevenemang Badstrand Fiske Motionsspår Cykelbanor Sport och friluftsliv

02
Öjersjö

På höjden i söder, mellan E20 i Partille och riksväg 40 i Landvetter ligger Öjersjö. Här finns många mysiga bostadsområden som till exempel Kåsjöområdet kring vackra och välbesökta Kåsjön, Mossen, Hallen, Hålsjöområdet och inte minst de nya områdena Hossaberget och Gökegården. Öjersjö består av en blandad bebyggelse av bostadsrätter, radhus, parhus och friliggande villor med varierande byggnadsår. Här bor man omgiven av vacker natur och mycket skog som breder ut sig västerut över Knipeflågsbergen och Delsjöområdet och österut ända till Lerum och Härrydas kommungränser.


03
Natur och fritid

Öjersjö erbjuder ett stort utbud av aktiviteter och ett optimalt läge för den friluftsintresserade. Här finns närhet till flera sjöar som Kåsjön med en stor badplats med sandstrand, bryggor, hopptorn och kiosk. Detta är ett mycket populärt utflyktsmål. Fina bad även i Hålsjön. Här erbjuds fiske, bad och skridskoåkning.

Det finns gott om promenadvägar och cykelvägar i hela området och det finns även motionsspår. Mellan Prästtjärn och Kåsjön finns många slingor och även en upplyst bana. Det är heller inte långt härifrån till de välutbyggda vandringslederna Bohusleden, Vildmarksleden och den nyare stadsnära Gotaleden med sina 71 kilometer mellan Göteborg och Alingsås. I Furulund finns Partille ridklubb och här ordnas tävlingar och diverse evenemang. För den golfbitne finns Öjersjö golfbana med drivingranch, övningsgreen och restaurang. I Björndammen som ligger närmare Partille, finns simhall med simskola och vattengymnastik.
För de som är intresserade av fotboll finns Öjersjö IF som tar emot barn och undomar i alla åldrar och de har dessutom både herr- och damlag. De har en fin anläggning med konstgräsplan och inomhushall.

För den som önskar shopping finns Allum köpcenter och Partille centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger, caféer och service. Här finns frisörsalonger, apotek, nagelsalonger, systembolag, kemtvätt, livsmedelsaffärer och mycket mer. Som boende i Öjersjö är det inte långt till Partille Arena som invigdes 2016. Därefter har arenan hållit en rad sportevenemang och konserter i världsklass.


04
Kommunikation

Till Göteborg kan man ta sig med buss 512 direkt till Lisebergs station på ca 20 minuter. Vill man till Partille centrum tar det ca 15 minuter med linje 512.


05
Familjeliv och service

I Öjersjö finns fyra kommunala förskolor; Tallmossen, Gökegården, Hallen och Norra Hultets förskolor. förskola, Det finns också tre enskilda förskolor, Mammut, Trollskogen och Viljans viks förskolor. För de lite äldre barnen finns Öjersjö Brunn som är en F- åk 4 skola och Storegården som har åk 5-9.

Centrumet i Öjersjö är charmigt småskaligt med en mindre närbutik med postutlämning, en pizzeria, och en thairestaurang som även har sushi. En nybyggd Coop erbjuder allt inom livsmedel och här finns också vårdcentral och frisör. Allum rekommenderas för de större inköpen.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Catrin!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter på mina sidor. Gå till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.