Önum Storegården 16

Önum Storegården 16

Slutpris

1 200 000 kr


Önum— Vara

Önum Storegården 16


Slutpris
1 200 000 kr

Önum— Vara

Vackert belägen avstyckad mindre gård

I slutet av enskild väg, idylliskt belägen omgiven av åkrar och höga träd, hittar man denna lilla gård. Fastigheten består av bostadshus, mindre ladugård i bra skick samt mark om ca 3 ha varav ca 2 ha åkermark. Marken gränsar i ena kanten mot Afsån och i andra kanten mot järnvägen. Resten av marken består av trädgård och övrig mark. Gården kan passa bra för den som vill ha några djur, kanske hästar eller höns.

Huset om ett och ett halvt plan består av fyra rum och kök. Vardagsrum, matsal, kök samt duschrum på entréplan och två mysiga sovrum på ovanvåningen. En liten källare finns också. Trädgården omges av höga granar och uppvuxna träd och består i övrigt av gräsmatta. Här finns flera trevliga ställen att bygga uteplats på. Utrymme för egen odling finns också.

I ladugården finns en djurdel med gjutet golv och en maskindel med loge. Ett öppet garage med plats för två bilar hör också till.

Till Vara med all service man behöver är det ca 5 kilometer.


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
37 000 kr/år
Tomtarea
3.1000 ha
Rum
4 rum (2 sovrum)
Fastigh.bet
Del av VARA ÖNUM 2:13, enligt bifogad kartkopia
Objekttyp
Hästgård
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna gård på Önum Storegården såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Vara samt även på Önum Storegården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.