Bankälla Skattegården 3

Bankälla Skattegården 3

Slutpris

5 150 000 kr


Väring— Skövde

Bankälla Skattegården 3


Slutpris
5 150 000 kr

Skövde - Väring

Mindre hästgård med unikt läge på höjden finns nu till salu!

Välkommen till denna idylliska hästgård belägen på en naturskön höjd utanför Väring, omgiven av frodiga åkrar och en fantastisk utsikt som tar andan ur dig. Här finner du den perfekta kombinationen av charm, elegans och funktionalitet i en mindre hästgård som kommer att överträffa alla dina förväntningar.

Denna otroliga egendom erbjuder sex rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familjen och gäster att njuta av det lantliga livet på bästa sätt. Det stora köket med plats för både matlagning och umgänge samt förvaring är en dröm för många.

De tre toaletterna garanterar praktiskt och bekvämt boende för alla, medan bastun blir en oas för avkoppling och återhämtning efter en lång dag i stallet eller på äventyr i naturen. Den fina kakelugnen och den öppna spisen skapar en varm och inbjudande atmosfär i de kallare månaderna och blir en plats där familjen kan samlas och skapa minnen för livet.

Gården har genomgått en smakfull renovering med ett helt nytt tak och fasad, vilket ger den en fräsch och modern känsla samtidigt som dess ursprungliga charm behålls. Stallet med sina fem boxar är perfekt för att ta hand om dina älskade hästar, medan de omgivande hästhagarna ger dem gott om utrymme att sträcka på benen och njuta av det vackra landskapet.

Tveka inte att ta tillfället i akt och förvärva denna underbara hästgård utanför Väring. En plats där drömmar om ett idylliskt och härligt landsliv blir verklighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt dina hästdrömmar bli sanna!


Boarea/biarea
181/120 kvm
Driftkostnad
38 440 kr/år
Tomtarea
19 300 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2024-07-05

Mäklarhuset Skövde

Denna villa på Bankälla Skattegården såldes av oss 2024-07-05. Se alla våra försäljningar i Väring samt även på Bankälla Skattegården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.