Bagarvägen 48

Bagarvägen 48

Slutpris

2 850 000 kr


Övre Norslund— Falun

Bagarvägen 48


Slutpris
2 850 000 kr

Övre Norslund— Falun

BOSTADRÄTT MED RADHUSKÄNSLA - 92 KVM - HÄRLIGT GAVELLÄGE

Välkommen till Bagarvägen 48

Här erbjuds möjligheten att förvärva en hörnlägenhet med radhuskänsla om 92 kvm fördelat på tre rum, kök, tvättstuga, förråd och matkällare!

Vi välkomnas till en inbjudande entré med altandäck och gräsyta, här kan ni sätta er i morgonsolens strålar och avnjuta frukosten samt avrunda dagen med kvällssol. När ni kommer in i bostaden möts ni av en hall med avhängning och fortsätter vi in finns köket - hemmets hjärta. Det rymliga köket har en generös takhöjd och gott om förvaring, här finns även plats för matbord. En halv trappa upp finnes ett allrum som idag nyttjas som kontor, förvaring, två sovrum och ett helkaklat badrum med dusch och vattenburen golvvärme.

Fortsätter vi nedåt i bostaden finns ett inbjudande vardagsrum som rymmer både soffgrupp och middagsbord - här kan familj och vänner samlas för sociala tillställningar! För den större familjen som önskar ytterligare ett sovrum är det möjligt att dela vardagsrummet. På samma våningsplan finns tvättstugan som nyligen fått en uppfräschning med nytt klinker och väggfärg. Fortsätter vi ytterligare sex trappsteg ner finns ett stort förråd och matkällare.

Från vardagsrummet når ni det härliga inglasade uterummet som har plats för loungemöbel och matgrupp - här kan ni flytta ut tidig vår och förlänga hösten. Vidare ut på baksidan har ni er egna oas med gräsyta, plantering och altandäck med stor markis. Här finns plats för kreativitet skapande och avslappning. Intill bostaden finns en förrådsbyggnad med ett tillhörande kallförråd och två parkeringsplatser.

HSB BRF Blåklinten är en stabil, omhändertagen och välskött bostadsrättsförening som erbjuder gemensamhetsutrymmen som bland annat gästlägenhet, träningsrum, föreningslokal med pentry, tvättstuga, egen lekpark, soldäck med grill och gräsytor för sina medlemmar.

I Övre Norslund bor ni i ett attraktivt och lugnt bostadsområde med närhet till allt som behövs för att underlätta vardagen; Förskolan Talento, grundskolor (Hälsingbergsskolan & Hälsinggårdsskolan), vårdcentral, handelsområdet Origo med livsmedelsbutiken Willys och apotek, regementsområdet med dess butiker, Ica Maxi och Majoren, Falu Lasarett, Lugnets natursköna strövområden m.m. Till Falu centrum är det endast 3 km vilket är enkelt att ta sig till med fina gång- och cykelbanor. Stadskärnan med dess butiker, restauranger, caféer, kommunikationer från både Knutpunkten och Falu Centralstation.

Varmt välkommen hem!


Boarea
92 kvm
Avgift
4 915 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-26

Mäklarhuset Leksand/Rättvik

Denna lägenhet på Bagarvägen såldes av oss 2024-07-26. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Bagarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.