Daljunkaregatan 7a

Daljunkaregatan 7a

Slutpris

2 695 000 kr


Falun

Daljunkaregatan 7a


Slutpris
2 695 000 kr

Falun

Central hörnlägenhet i välskött förening!

Välkommen till ett drömboende där elegans möter trygghet!

Elegansen finner du i den vackra fiskbensparketten som beklär vardagsrumsgolvet, den mysiga öppna spisen och de maffiga vardagsrumsväggarna som pryds av stora fönster med utsikt över grönskande trädkronor.
Lägenhet är nyrenoverad och har allt du behöver för att flytta in direkt: ett toppmodernt kök, nylagda golv samt nymålade ytskick. Till och med en balkong med utsikt över föreningens välskötta och grönskande innegård.

Tryggheten ligger i den stabila förening du har chansen att bli del av. Med god ekonomi, stark gemenskap och många genomförda renoveringar har du en stabil grund för ett tryggt boende.

Här förvärvar du inte bara en fantastisk lägenhet med elegans och trygghet. Du får även mängder med förmåner, i form av tillgång till föreningens gemensamma utrymmen. Här finns något för alla: relaxa i bastun, träna i gymmet, umgås i samlingslokalen, erbjud övernattningsmöjligheter för gäster, eller vistas ute och njut av den stora och vackra innergården med uteplatser, lekplats och boulebana.

Trots det centrala läget nära Faluns centrum, omsluts föreningens lugna innergård av grönskande träd som skapar en naturnära oas mitt i staden.

Välkommen hit på visning!


Boarea
86 kvm
Avgift
5 430 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-02

Mäklarhuset Borlänge

Denna lägenhet på Daljunkaregatan såldes av oss 2024-09-02. Se alla våra försäljningar i Falun samt även på Daljunkaregatan.

Boka värdering

Wilma Uhlin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.