Hallängsvägen 21

Hallängsvägen 21

Slutpris

5 495 000 kr


Åsa - södra— Åsa— Kungsbacka

Hallängsvägen 21


Slutpris
5 495 000 kr

Åsa - södra— Åsa— Kungsbacka

Smakfullt renoverad villa med naturnära charm i ett lugnt område

Välkommen till denna fantastiska villa belägen i de södra delarna av Åsa i ett lugnt och naturnära område på gångavstånd till havet. Här kan du njuta av mysiga promenadstråk och en härlig trädgård med gott om gräsyta för barnens alla lekar. Detta har smakfullt renoverats till ett hem som erbjuder ett magiskt och genomgående ljusinsläpp med väl genomtänkta färg- och materialval. I anslutning från både kök och vardagsrum kopplar man av på den soliga uteplatsen och njuter av vackra omgivningar. Här bor man på en lugn gata i ett område med blandad bebyggelse på några minuters avstånd för täta kommunikationer, skola (F-9) och all tänkbar service. På fastigheten finns även en praktisk carport med förråd, idag inrett för egen verksamhet, men fungerar utmärkt som hemmakontor. För övernattande gäster eller "eget boende" för tonåringen finns en gäststuga med flera sängplatser. För den trädgårdsintresserade kan man odla sina egna grönsaker och blommor i växthuset och förvara både verktyg och redskap i förrådet där man även hämtar ved till brasan för mys och värme under årets kalla månader.

På Hallängsvägen 21 kommer hela familjen att trivas med fyra bra sovrum och trevliga umgängesytor, både inomhus och utomhus.
Välkommen på visning! Vi ses.


Boarea
153 kvm
Driftkostnad
49 629 kr/år
Tomtarea
1 607 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-09-03

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Hallängsvägen såldes av oss 2024-09-03. Se alla våra försäljningar i Åsa samt även på Hallängsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.