Strandlöksstigen 6

Strandlöksstigen 6

Slutpris

3 010 000 kr


Espevik -Årnäshalvön— Åskloster, Tomt nr 001— Varberg

Strandlöksstigen 6


Slutpris
3 010 000 kr

Espevik -Årnäshalvön— Åskloster, Tomt nr 001— Varberg

Fritidshusdröm med kanonläge! På med flipflop och badrock - sen når du havet med en kort promenad!

Välkommen till natursköna Årnäshalvön och ett toppenläge där du promenerar ner till havet på bara några få minuter. Du har även en liten havsglimt som ständigt påminner dig om närheten till det böljande blå. Runt om på halvön hittar du mysiga små badvikar med både klippor och sandstrand, även småbåtshamnar finns runt om för dig som gillar båtlivet.

En ljus och vacker interiör med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där braskaminen sprider en skön värme och höjer mysfaktorn. Här har du fönster ut till tre väderstreck som släpper in ett härligt ljus. Uterummet har öppet till nock, stora fönster och skjutparti ut till den ljuvliga altanen. Ett snyggt helkaklat badrum samt ett större och ett mindre sovrum. Dessutom har du ett mycket fint gästhus med eget badrum samt ett friliggande garage. Arrendetomten har stor gräsmatta för bus och lek samt flera sköna altaner så du kan fånga sol och skugga efter önskemål. En riktig semesterdröm - eller varför inte bo här året runt!

Vi ses på visning!


Boarea/biarea
54/8 kvm
Driftkostnad
60 537 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2024-07-04

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Strandlöksstigen såldes av oss 2024-07-04. Se alla våra försäljningar i Åskloster, Tomt nr 001 samt även på Strandlöksstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.