Färgaregatan 15

Färgaregatan 15

Slutpris

3 655 000 kr


Kärleken— Halmstad

Färgaregatan 15


Slutpris
3 655 000 kr

Kärleken— Halmstad

Charmigt och barnvänligt radhus på Kärleken!

I barnvänliga kvarter på populära Kärleken har vi nu nöjet att kunna förmedla ett charmigt radhus på Färgaregatan 15. Här har ägarna med en stor portion kärlek och mycket engagemang tagit hand om huset på bästa sätt och skapat ett hem med en mysig atmosfär. 123 kvm i två plan där entréplanet ärar umgänge med familj och vänner i en öppen social planlösning där vardagsrummet i vinkel sömlöst flyter ihop med köket. Det stora badrummet helrenoverades under 2020 och blev både större och fick ett rejält lyft med både nya ytskikt och inredning.

En trappa upp ligger husets tre sovrum under snedtak vilket ger en mysig karaktär plus ytterligare ett helkaklat badrum med dusch, lägg märke till det snygga mönstrade klinkergolvet! Om familjen behöver ytterligare sängplatser så kan man med enkla medel dela av vardagsrummet för att på så sätt även få ett sovrum på entréplanet. Uteplats på baksidan där kvällssolen gärna hänger med familjen och trädgården kräver inga dagsverken, men lovar ändå god avkastning i form av äpplen och vill man så kan man utöka sina odlingsambitioner i odlingslådorna intill uteplatsen. Garage ingår i gemensamhetslängan och på den mysiga innergården som man delar med grannarna är det fritt fram för hopp och lek i skyddade omgivningar.

På Kärleken har man nära till förskola, skola, vårdcentral, idrottsföreningar och lekplatser. Kort cykeltur ner till stan och nära till Galgbergets gröna oas. Mycket smidigare än såhär kan det knappast bli för hela familjen, välkommen på visning! Med vänlig hälsning, Emil Mäklarhuset - 0703 57 19 24.


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
41 637 kr/år
Tomtarea
224.2 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-11

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Färgaregatan såldes av oss 2024-09-11. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Färgaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.