Snasahögarna Getryggen 2

Snasahögarna Getryggen 2

Slutpris

3 475 000 kr


Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Snasahögarna Getryggen 2


Slutpris
3 475 000 kr

Snasahögarnas Fritidsby— Duved— Åre

Fjällstuga med högt läge i Snasahögarnas fritidsby!

Välkommen till denna charmiga och välhållna fjällstuga med högt läge och utsikt över Snasahögarna!

Stugan om ca 73 kvm har ett enskilt läge och är av typisk fjällstugekaraktär med väggar i trä som ger en mysig känsla. Här finner du tre sovrum, kök/allrum i öppen planlösning med värmande braskamin, badrum med infraröd bastu, entré med hall och ett anslutande förråd. På fastigheten finns även en grillkåta samt ett förråd om ca 10 kvm med separat tak för skoterförvaring.

Säljaren har del i en samfälld jakt och fiskerätt i Handöl 1:11. Denna ingår inte i försäljningen men möjlighet att köpa rätten separat av säljaren finns. För mer information, läs mer på Handöls Skifteslags samfällighetsförening https://www.hssf.se/.

Huset kommer att besiktas med sk "skyddat köp", besiktning och försäkring mot dolda fel i 10 år. Säljes med möbler och vissa inventarier förutom personliga tillhörigheter (se inventarielista).

Snasahögarna är en fritidsby med ett hundratal fritidshus. Här kan du gå på tur eller vandra, njuta av lugnet men samtidigt ha närhet till utförsåkning i både Åre och Storlien. Snasahögarnas fritidsby ligger vid porten till fjällparadiset Storulvån, Snasahögarna, Storsnasen, Blåhammaren, Sylarna och Getryggen m.m. Varje år, när snöförhållanden tillåter, prepareras egna skidspår i området kring fritidsbyn.

Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea/biarea
73/9 kvm
Driftkostnad
29 754 kr/år
Tomtarea
1 760 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-20

Mäklarhuset Åre

Denna fritidshus på Snasahögarna Getryggen såldes av oss 2024-08-20. Se alla våra försäljningar i Duved samt även på Snasahögarna Getryggen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.