Jönköpingsgatan 35c

Jönköpingsgatan 35c

Slutpris

1 000 000 kr


Husensjö— Helsingborg

Jönköpingsgatan 35c


Slutpris
1 000 000 kr

Helsingborg - Husensjö

Fin tvåa med inglasad balkong på våningsplan 1 i Husensjö!

Nu ges möjligheten att förvärva denna fina tvåa med inglasad balkong som är belägen en trappa upp i populära Husensjö, välkomna till Jönköpingsgatan 35C!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där man tagit tillvara på varje kvadratmeter och samtliga rum fylls med härligt ljusinsläpp. In genom dörren möts ni av en ljus, välkomnande hall med god förvaring i form av inbyggda garderober och längre in en klädkammare. Till höger om hallen finner ni badrummet som renoverades i samband när stambytet utfördes år 2006. Inrett med kakel/klinker och utrustat med dusch och tvättmaskin. Förbi badrummet och klädkammaren finner ni sovrummet som är i bra storlek.

Praktiskt kök som bjuder in till trevliga matlagningar med god förvaring, arbetsytor och plats till att inredas med ett matbord. Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan inredas med både matbord och soffgrupp. Från vardagsrummet når ni balkongen. Inglasad balkong som blivit favoritplatsen i bostaden vilket man förstår på plats med utsikten och att det är ett söderläge som ger eftermiddagssol.

Att notera är att internet även ingår i avgiften vilket det sällan gör i andra föreningar samt att man får nyttja både ett källar- och vindsförråd.

På Husensjö bor man med promenadavstånd till goda kommunikation och service vilket underlättar er vardag oavsett om ni är studerande eller arbetande. Bussförbindelser, livsmedelsbutiker, skolor, grönområden, pizzeria och postombud.
I närheten finner man Olympia med sitt breda utbud av aktiviteter som padel, badminton, fotboll och mycket mer. Det är även smidigt att ta sig ner till stan och uppleva Helsingborgs breda utbud av restauranger och nöjen eller varför inte ta färjan över till vårt kära grannland, Danmark.


Boarea
54 kvm
Avgift
4 093 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-10-16

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Jönköpingsgatan såldes av oss 2024-10-16. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Jönköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.