Strandvägen 169

Strandvägen 169

Slutpris

5 000 000 kr


Lomma

Strandvägen 169


Slutpris
5 000 000 kr

Lomma

Idylliskt boende med gångavstånd till stranden!

Välkommen till nr 169 på den eftertraktade Strandvägen, i hjärtat av gamla Lomma, finner vi detta oerhört charmiga parhus. Här har det bevarats många vackra originaldetaljer från husets uppförande för ca 140 år sedan, samtidigt som man varsamt har renoverat huset grundligt för att stå lika vackert på denna plats om ytterligare 140 år. Idag består fastigheten av en huvudbyggnad om 57 väldisponerade kvadratmeter samt två mycket användbara gårdshus. Behöver man större boyta kan man likt den andra delen av parhuset, bygga ut huset ganska mycket.

På entréplan finns ett ljust kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet med stora fönster för bra ljusinsläpp. Ett påkostat badrum med badkar, bra förvaringsmöjligheter. En trappan upp finner man även ett stort allrum/sovrum, som skulle kunna delas av till två sovrum, eller göras betydligt större om man vill bygga ut huset. Utanför boningshuset finns ett sidohus, med bland annat tvättstuga, gästrum/arbetsrum och ett loft. På andra sidan av denna byggnad finns ett litet mysigt uterum och längst ner i trädgården finns ett till gårdshus som kan användas till mycket. Utanför boningshuset ligger en träbeklädd altan med tak ovanför och därifrån leds man ut i trädgården, vilken verkligen är ett kapitel för sig. Trädgården är minst sagt bedårande och samtidigt så genomtänkt planerad att den är vacker hela säsongen och har flera olika avdelningar, där man kan njuta av soliga dagar och trevliga kvällar. På tomten finns även en uppställningsplats för bil.

I historiskt vacker miljö, endast några minuters promenad till havet och naturen, är det svårt att hitta något trevligare än denna omgivning. Nästan lika nära som Lommas fina sandstrand är det till både restauranger, affärer och kommunikationer, kan man önska sig mer än så? Detta är verkligen ett perfekt boende för den som vill bo i historiska kvarter nära naturen och havet, men ändå ha bekvämligheter inom räckhåll, ett minst sagt charmigt och trivsamt boende i en idyllisk miljö!


Boarea/biarea
57/26 kvm
Driftkostnad
21 879 kr/år
Tomtarea
210 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2024-05-20

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna parhus på Strandvägen såldes av oss 2024-05-20. Se alla våra försäljningar i Lomma samt även på Strandvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.