Kung Kristians Väg 4c

Kung Kristians Väg 4c

Slutpris

1 480 000 kr


Kungahusen— Trelleborg

Kung Kristians Väg 4c


Slutpris
1 480 000 kr

Kungahusen— Trelleborg

Välskött hörnlägenhet med tvättmaskin och inglasad balkong

Välkommen till denna fina hörnlägenhet som erbjuder allt du kan önska för ett bekvämt och stilfullt boende. Här finner du två rymliga sovrum, båda utrustade med egna klädkammare som ger gott om förvaringsutrymme. Det moderna badrummet har en tvättmaskin för din bekvämlighet, och dessutom finns en extra toalett, vilket underlättar för familjen och gäster.
Det välskötta köket är perfekt för både vardagsmatlagning och festmåltider. Köket är utrustat med moderna vitvaror och erbjuder generösa arbetsytor och förvaring. Från det rymliga vardagsrummet når du den inglasade balkongen, där du kan njuta av en fantastisk utsikt året om. Balkongen blir en förlängning av bostaden och är en idealisk plats för avkoppling eller umgänge med vänner och familj.
Denna lägenhet kombinerar funktionalitet med estetik och är en perfekt bostad för dig som söker ett hem med det lilla extra. Missa inte chansen att uppleva denna pärla på plats!


Boarea
82 kvm
Avgift
6 708 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-07

Mäklarhuset Trelleborg

Denna lägenhet på Kung Kristians Väg såldes av oss 2024-08-07. Se alla våra försäljningar i Trelleborg samt även på Kung Kristians Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.