Älvsåkersgränd 10, 2 tr

Älvsåkersgränd 10, 2 tr

Slutpris

2 045 000 kr


Östbergahöjden— Älvsjö— Stockholm

Älvsåkersgränd 10, 2 tr


Slutpris
2 045 000 kr

Stockholm - Älvsjö - Östbergahöjden

Välplanerad trea med rymlig balkong utan insyn!

Välkommen till denna fantastiska lägenhet om 57 kvm på Älvsåkersgränd 10!

Här har ingenting lämnats åt slumpen. Varje kvadratmeter är noga övervägd för att skapa ett yteffektivt och välplanerat boende att verkligen trivas i. Lägenheten bjuder på stilrena och moderna materialval, stuckaturer och en social planlösning mellan kök och vardagsrum.

Inte nog med att du bor i ett av Östbergas bästa lägen - här får du en balkong i sydväst läge utan insyn som rymmer både solbädd och övrigt möblemang. Den stora balkongen blir snabbt din favoritplats då den har en harmonisk utsikt över den gröna omgivningen. Här erbjuds lugn och ro som du kan njuta av under vår och sommarmånaderna.

Ljus och nyrenoverad lägenhet med stora fönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en mycket trivsam känsla i bostaden. Smart planlösning med fokus på stora sällskapsytor. Denna lägenhet sticker ut på grund av dess moderna uttryck och smakfulla detaljer.

Stort och rymligt vardagsrum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. Vardagsrummet är ljust och inbjudande med stora fönster, vilket skapar en trevlig känsla. Här finns gott om plats för en soffgrupp, perfekt för avslappnade kvällar eller sociala tillställningar.

Modernt kök som är fullt utrustat med allt du kan tänka dig behöva för din moderna vardag. Köket har goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor. Perfekt för matlagning och sociala tillställningar. Nya vitvaror (2023) med stilren design. Här finns plats för en matgrupp där du kan bjuda vänner på middagar.

Lägenheten har två fantastiska sovrum. Det ena används som Master Bedroom, här finns gott om förvaring i form av platsbyggda garderober. Det andra sovrummet används i dagsläget som ett hobbyrum. Här ryms en större säng och övrigt önskat möblemang om så önskas.

Stambytt och kaklat badrum utrustat med tvättmaskin samt badkar. Rymlig hall med gott om förvaring och avhängningsmöjligheter samt fina ytskikt. Till lägenheten hör även ett källarförråd!

Välskött äkta förening med en belåning om 6 074 kr/kvm. Här bor du nära stadens puls, med bekväma kommunikationsmöjligheter genom buss, tvärbana och pendeltåg, allt inom gångavstånd. Det tar ca 20 minuter med kollektivtrafik in till city och ca 15 minuter med bil.

I Östberga planeras även för en ny tunnelbanehållplats som beräknas vara färdigställd 2035. Läs gärna mer om detta:
https://vaxer.stockholm/omraden/stadsutvecklingsomraden/stadsutvecklingsomrade-ostberga/

Här är det bara att flytta in! Varmt välkomna på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 938 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2024-10-23

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Älvsåkersgränd såldes av oss 2024-10-23. Se alla våra försäljningar i Älvsjö samt även på Älvsåkersgränd.

Boka värdering

Sophie Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.