Bäverdammsgränd 168

Bäverdammsgränd 168

Slutpris

2 050 000 kr


Bandhagen— Stockholm

Bäverdammsgränd 168


Slutpris
2 050 000 kr

Bandhagen— Stockholm

3:a med radhuskänsla & två uteplatser!

- Etagelägenhet .
- Påtaglig radhuskänsla.
- Trivsam 3:a.
- Två stora uteplatser i solläge.
- Flexibelt tillträde.
- Stabil och välskött HSB- förening med låga avgifter och låg skuldsättning.
- Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge, Högdalen och Älvsjö eller tunnelbana som via gröna linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min.

Här bor du i ett barnvänligt område med naturreservat som din närmaste granne. Ljus och luftig lägenhet tack vare dem stora fönsterpartierna i två väderstreck. Rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter, badrum med badkar, tvättmaskin samt torktumlare, stort kök med goda arbetsytor samt två rymliga sovrum fria från insyn. Från vardagsrummet når du även ut till den stora uteplatsen i bästa solläge.

På trivsamma Bäverdammsgränd 102 bor ni lugnt och skönt, med city pulsen på bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker och restauranger. För dig som är fysiskt aktiv så finns det mycket att välja mellan, bland annat: Motionsspår, fotbollsplaner, Älvsjöbadet, utegym och inomhus gymanläggningar.

Den södra delen av Snösätras industriområde ska återställas till naturmark och ingå i Rågsveds naturreservat, en kort promenad bort ca 200 m bort byggs även Bäverdalens fotbollsplan om till konstgräsplan med ny belysning och stängsel. Här anläggs även en ispist så att bollplanen kan förvandlas till en isbana under vinterhalvåret. Du finner flertalet lekplatser i närområdet samt nära till förskolor och upplevs därav som ett perfekt läge för en småbarnsfamilj såväl som för natursökande hemmarbetare med platskrävande hobbys.

Välkomna!


Boarea
73 kvm
Avgift
4 321 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-08-06

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Bäverdammsgränd såldes av oss 2024-08-06. Se alla våra försäljningar i Bandhagen samt även på Bäverdammsgränd.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.