Järfällastigen 7

Järfällastigen 7

Slutpris

2 400 000 kr


Skeppsmyra— Björkö— Norrtälje

Järfällastigen 7


Slutpris
2 400 000 kr

Skeppsmyra— Björkö— Norrtälje

Optimalt planerad sommardröm vid havet

Välkommen till denna välskötta och fina sommardröm om 58 kvm på en magiskt vacker trädgårdstomt om 2827 kvm bara ca 300 meter från tre vackra havsbad, båtplats och del i sjöbod. Fastigheten ingår i Björkholmens samfällighet, en synnerligen välskött förening.

Huset har genomgående ljusa fräscha ytskikt med vitmålad panel, ljusa tapeter och fina ljusa trägolv. Här ryms hela tre bra sovrum med garderober, varav det större har plats för dubbelsäng i en helt optimal planlösning med kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för många middagsgäster, samt en hall med avhängningsytor. Från vardagsrummet når man altan under tak i både söder och väster med ett underbart solläge och anslutning till den vackra tomten. Åt andra hållet har man en härlig utsikt mot en äng. Från altanen når man ett isolerat förråd med tvättmaskin. Fiber finns indraget i huset.

Den stora härliga tomten ligger nära havet med tre möjliga badplatser inom ca 300 m. Här är det stora öppna gräsytor för lek och spel, vackra släta berg i dagen som ansluter fint mot de stora altandäcken i söder och väster. På tomten finns även ett gästhus med äldre charm utöver det vanliga i 2 plan med kök, vardagsrum och sovrum som en gång i tiden var huvudbyggnaden på tomten. 2 förrådsbodar om 10 respektive 6 kvm finns också på tomten. Byggrätt enligt detaljplan 80 + 40 kvm, samfällt sommarvatten, 2-kammarbrunn och tillstånd för BDT avlopp finns.

Tomten ligger lugnt och vackert belägen med tre fina badplatser i sydvästläge inom enkelt promenadavstånd. Till tomten hör även en båtplats vid bryggan i Björkholmen, där man även har ett förråd i gemensam sjöbod. Ca 800 m till SLbuss 636 mot Stockholm/Norrtälje samt ca 3 km till bryggan i Östersjö som angörs av Waxholmsbåt från Stockholm.


Boarea/biarea
58/20 kvm
Tomtarea
2 827 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Järfällastigen såldes av oss 2024-08-07. Se alla våra försäljningar i Björkö samt även på Järfällastigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.