Lindstigen 7

Lindstigen 7

Slutpris

2 580 000 kr


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Lindstigen 7


Slutpris
2 580 000 kr

Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Topprenoverad lägenhet utan insyn med balkong!

- Balkong i västläge
- Totalrenoverad 2023
- Smakfulla materialval
- 3-glasfönster
- Belåningsgrad om 5 072 kr
- Källarförråd ingår

Äntligen finns en av områdets bästa lägenheter ute till försäljning! Här erbjuds en bostad som genomgick en totalrenovering 2023 där en hemtrevlig och varm känsla genomsyrar lägenheten. Köket är från Ikea med luckor i valnöt. Här finns diskmaskin, induktionshäll samt gott om plats på bänk. Här finns även platsbyggd förvaring i form av skåp och köksbänk. Genom ett fönster hittar man vardagsrummet, vilket skapar ett härligt genomgående ljusinsläpp samt en känsla av en öppnare planlösning, men även ett separat kök. Vardagsrummet rymmer soffmöbel, hemmakontor samt naturlig plats för tv. Här når man även balkongen som har västläge, vilket innebär sol under eftermiddag och kväll!

Vidare finner du ett rofyllt sovrum med plats för 180 cm säng samt mindre nattduksbord och garderober. Sist med inte minst har vi badrummet som även det renoverades 2023 med neutrala färger och smarta lösningar. Genom vikbara duschdörrar skapar man plats för annat, förvaring rymmer man i kommod och på vägg hänger en handdukstork.

BRF Förmannen är en stabil förening i natursköna Ulvsunda! Läget på Lindstigen är enligt många det bästa i föreningen då man har fritt läge från balkongen mot grönska och natur. Ulvsundasjön mynnar ut precis nedanför husen där härliga promenadstråk finns. Promenerar man till höger så finner man Lillsjön med utegym och gräsytor. Går man åt andra hållet kommer man till tvärbanan som enkelt tar dig till Alvik och vidare mot City, alternativt mot Sundbyberg och Solna. Tvärbanan stannar även vid Bromma blocks där utbud för matbutiker, shopping och restauranger finns.

Varmt välkomna på visning av denna fantastiska lägenhet!


Boarea
46.5 kvm
Avgift
4 259 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Lindstigen såldes av oss 2024-09-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Lindstigen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.