Frötunagatan 16A

Frötunagatan 16A

Slutpris

1 730 000 kr


Centralt - Grossgärdet— Norrtälje

Frötunagatan 16A


Slutpris
1 730 000 kr

Norrtälje - Centralt - Grossgärdet

2:a i utmärkt läge!

Trevlig och modern lägenhet med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här får ni en stor härlig social yta. Köket är bra planerat och i mitten hittar ni en praktisk köksö för det sociala eller enklare frukost.
Från vardagsrummet har ni utgång till balkongen som är inglasad där ni kan njuta av solen hela dagen och långt in på kvällen med. Utsikt över innergården och grönområden.
Stort sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober. Hallen med hylla till vänster för ytterkläder har även platsbyggda garderober på båda sidorna till förvaring. Badrummet med våtrumsmatta och kakel är rustat med dusch, wc, tvättho samt tvättmaskin.

Härifrån har ni närhet till det mesta, handelsområde med välsorterad mataffär, Norrtälje centrum med dess utbud av restauranger och butiker samt motionsspår uppe vid Nordrona. Ni har även nära till pendlarbussarna som tar dig till Stockholm med korta mellanrum.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
58.3 kvm
Avgift
2 732 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2022-08-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Frötunagatan såldes av oss 2022-08-30. Se alla våra försäljningar i Norrtälje samt även på Frötunagatan.

Boka värdering

Tommy Beijer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.