Sjöfartsgatan 1
Sjöfartsgatan 1
Olivia Hansen, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Olivia Hansen

Ansvarig mäklare

Till salu

Sjöfartsgatan 1

Utgångspris

3 995 000 kr


Utgångspris

3 995 000 kr



Norrtälje Hamn— Norrtälje

Sjöfartsgatan 1


Till salu
Utgångspris
3 995 000 kr

Norrtälje Hamn— Norrtälje

En lägenhet utöver det vanliga på våning 18 i Norrtälje Hamn

Välkommen till denna fantastiska lägenhet med högt fritt läge på våning 18 i Havstornet i Norrtälje Hamn! Ett unikt boende som erbjuder en exklusiv och bekväm livsstil med utsikt över stadens takåsar. Lägenhetens 81 kvm är fördelade på vardagsrum med fönster i två väderstreck, utgång till den härliga balkongen och öppen planlösning mot kök och matplats. Två fina sovrum varav ett master bedroom med platsbyggd förvaring och klädkammare. Smakfullt duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt välkomnande hall med bra förvaring. Genomgående stora fönsterpartier och ljusa trägolv som skapar rymd och ljus till lägenheten.
Här finns plats att umgås med familj och vänner tack vare den öppna planlösningen och samtidigt en privat del med sovrum, arbetsrum/gästrum. De högkvalitativa materialen och finishen skapar en avslappnad känsla av lyx som är svår att hitta någon annanstans.

Balkongen är inglasad för bästa komfort i perfekt västerläge vilket innebär möjlighet till sena sommarmiddagar i solnedgången.
Tänk dig att du sitter här en sommardag och njuter av utsikten eller att du tittar ut över takåsarna och stadens ljus, en vinterkväll med en varm kopp te i handen. Med denna lägenhet kan du uppleva allt detta och mer. Om ni söker ett hem att trivas i som kombinerar modern funktion med unik charm, då har ni hittat rätt.

Havstornet har ett modernt livsstilskoncept med conciergeservice och som boende i har ni tillgång till båtpool, bilpool samt cykelpool genom touchkonceptet. I Touch work lounge, som ligger i bottenvåningen, har man möjlighet att sitta och arbeta i en mycket trivsam miljö och även ta del av övriga arbetsfaciliteter. Här kan man träffa och umgås med andra medlemmar.

Här bor ni bekvämt med närhet till hav och natur men samtidigt med staden puls alldeles runt hörnet. I de nybyggda kvarteren i hamnen finns redan idag ett flertal trevliga restauranger att välja bland. Kajstråket inbjuder till promenader längs vattnet och sommartid avgår flera båtturer härifrån och tar er ut i skärgården. I Societetsparken som ligger på andra sidan hamninloppet finns både tennisbanor, utegym och café. Fortsätter man promenaden vidare längs vattnet, når man restaurang Havspiren, Borgmästarholmen och badstranden vid Kärleksudden.
I Norrtäljes idylliska stadskärna finns allt man kan önska sig i form av butiker, restauranger, caféer, kultur och service. Från busstationen avgår regelbundet pendlingsbuss mot Stockholm.


Utgångspris
3 995 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
5 336 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
18 av 23 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 29 september 15:30 — 16:00

Anmälan krävs

Anmälan krävs
Boka

Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta Olivia för mer information kring Sjöfartsgatan 1.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

HALL
Välkomnande hall med två garderober och fin platsbyggd sittbänk med förvaring och överskåp med inbyggd belysning, strax innanför dörren.

VARDAGSRUM
Magiskt rum med ett otroligt ljusinsläpp och en häpnadsväckande utsikt över Norrtälje stad och omkringliggande grönska. Rummet inbjuder till umgänge med familj och vänner tack vare den öppna planlösningen och här finns plats för både soffgrupp och stort matsalsbord. Utgång till inglasad balkong i högt fritt västerläge. Här kan man njuta ett glas bubbel i rosa solnedgång.

KÖK
Kök från HTH med öppen planlösning mot vardagsrum vilket gör att man får njuta av den fantastiska utsikten även här. Väl tilltagen köksö med sittplatser, bra arbetsytor och många skåp. Här finns kyl ,frys, induktionshäll, fläkt, ugn, micro samt diskmaskin.

SOVRUM 1
Större sovrum med smakfullt platsbyggd garderobssektion runt sänggaveln med inbyggd belysning. Här finns även två garderober samt ypperlig förvaring i en klädkammare.

SOVRUM 2
Fint sovrum/arbetsrum med bra förvaring i tre garderober varav två med överskåp som skapar en perfekt plats för säng eller skrivbord.

DUSCHRUM
Rymligt badrum med exklusiv känsla och kakel och klinkers i mörkgrå toner. Här finns dusch, wc, handfatskommod och golvvärme. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänkskiva och överskåp.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

81 kvm

Rum

3 (2 sovrum)

Våning

18 av 23


02
Byggnadssätt
Byggnadsår

2021

Kommentar, byggnad

119 lägenheter
23 våningar
3 lokaler

Som boende i Havstornet har du tillgång till TOUCH by IndexResidence, ett livsstilskoncept som ingår i Norrtälje Torn. Genom smarta tjänster och exklusiva erbjudanden är målet att förhöja värdet på ditt
boende och göra ditt boende enklare, så att du får mer tid och frihet att leva som du vill. TOUCH kommer innehålla ett varierat utbud av tjänster och funktioner. De fem bostadsrättsföreningarna inom Norrtälje Torn kommer gemensamt ha tillgång till Concierge och Work Lounge. Dessutom kommer alla boende ha tillgång till tjänster som t ex Bilpool, Båtpool och hjälp med Städning och IT. För mer info gällande detta kontakta BRF.

Värme och ventilationsanl.

Fjärrvärme, vattenburet radiatorsystem.
Ventilation genom mekanisk till och frånluft med värmeåtervinning.


03
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Bredband – Föreningen har ett gruppavtal med Tele2 avseende bredband 100/100 omfattande samtliga lägenheter. Avgiften debiteras medlemmen månadsvis på avin från föreningen.

TV – Som boende i föreningen har man tillgång till ett digitalt startutbud med följande kanaler: SVT 1, SVT 2, SVT 24, SVT Barn, Kunskapskanalen samt TV4. Digitalbox beställs och erhålls av Tele2 utan extra kostnad. Önskar ni fler kanaler kontaktar ni Tele2 för information samt beställning av eget abonnemang


04
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Bilparkering i två garage i gemensamhetsanläggningar på intilliggande fastigheter. Bostadsrättsföreningen har även
tecknat hyresavtal om ett antal parkeringsplatser i närliggande kvarter. Separat kö.


Ekonomi

01
Avgift

5 336 kr/mån

Ingår i avgift

I avgiften ingår värme och kallvatten

Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften

Touch by index, se mer info under byggnad.
Kostnad för hushållsel, fiber/tv samt varmvatten tillkommer.

Hushållsström

350 kr/mån

Bredband 100/100

180 kr/mån

Varmvatten

100 kr/mån

Sammanlagd driftskostnad

630 kr/mån

Antal personer i hushållet

2

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Andel i förening

0,89522%

Pantsättning

är pantsatt.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Föreningen

01
Benämning

Brf Havstornet i Norrtälje Hamn. I föreningen finns 119 lägenheter.

Markägare

Föreningen äger marken

Andel av BRF nettoskuldsättning

821 448 kr


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 336 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingår värme och kallvatten
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Touch by index, se mer info under byggnad.
Kostnad för hushållsel, fiber/tv samt varmvatten tillkommer.
Hushållsström
350 kr/mån
Bredband 100/100
180 kr/mån
Varmvatten
100 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
630 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Andel i förening
0,89522%
Pantsättning
är pantsatt.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Norrtälje Hamn  i norrtälje

Norrtälje Hamn

Här skapas en naturlig förlängning av Norrtäljes stadskärna, där Sjötullstorget binder ihop den gamla stadsdelen med den nya. I de nybyggda kvarteren finner du populära restauranger med fantastiska uteserveringar, torghandel och grönska!


01
Fördelar med området
Bussar Tryggt Barnvänligt Barer Badstrand Båtliv Parker/Grönområden Restauranger Liv i rörelse Hippt

02
Omgivning

Här bor du bekvämt med närhet till havet och natur, men samtidigt stads pulsen runt hörnet - bästa av två världar helt enkelt!

Hamnpromenaden är utformat med ett unikt klipplandskap som bidrar till grönska, möjlighet till sitt, häng och spontan lek. Stråket är mycket omtyckt och
tar dig vidare ut till restaurang På Bryggan och Havspiren, Borgmästarholmen och badplats vid Kärleksudden. Dessutom erbjuder Societetsparken tennisbanor, utegym och café.


03
Roslagens skärgård

S/S Blidösund, Nord/Sydlinjen och Norra Båtlinjens färjetrafik tar dig ut från Norrtälje hamn till Roslagens vackra skärgård. Utflyktsmålen är bland annat Arholma, Furusund, Sandhamn och Möja.

I Roslagens skärgård finns 13 000 öar att upptäcka! Ett paradis för den som har tillgång till båt eller vill hyra för några dagar. Men också en mängd andra platser att upptäcka, bland annat Gräddö, som har en stor båthamn med plats för cirka 60 båtar. Här finns båtmack, hamndjup på 1,5-8 meter, ångbåtsbrygga och båtvarv. Ett fantastiskt sommarcafé med uteservering på bryggan och utsikt över vackra Norrtäljeviken. Från ångbåtsbrygga och Räfsnäs går passbåtar ut till skärgårdsöarna som Tjockö, Söderöra och populära sjökrogar som anrika Lidö värdshus och Fejan. Två kilometer bort ligger Kapellskär, därifrån går färjetrafiken över till Åland.


04
Norrtälje kommun

Kommunen har massvis att erbjuda, exempelvis Grisslehamn som även kan liknas vid ett sommarparadis med bad och övriga aktiviteter vid Ålands hav. GMSS anordnar kurser för segelbåt och olika jolletyper. På närliggande tennisbanor finns en aktiv klubb med utbildningsverksamhet. Varje år genomförs Postrodden med gamla bruksbåtar vilka rors och seglas mellan posthusen i Grisslehamn och Eckerö. En stor folkfest!


05
Kommunikation

Vid Sjötullstorget går stadsbussarna förbi som tar dig till Norrtälje busstation som annars ligger på cirka 5 minuters promenad avstånd. Därifrån kan du ta dig till kommunens alla hörn, dessutom finns pendlar bussar mot Stockholm / Uppsala.

Länkar

Använd kartan
X

Platser

Bistrot di famiglia ristorante

36 m


WineandDineNorrtälje

124 m


Den Gyllene Räven

180 m


s/s Norrtelje

185 m


Café Maison

193 m


Montessoriförskolan Amorinen

283 m


NorrteljePedagogerna AB

319 m


Nygatans förskola

352 m


Freinetskolan Hugin ek för

395 m


Roslagsskolan

475 m


AutoMat Norrtälje Hamn

147 m


Lidl

1,25 km


Stora Coop Norrteljeporten

2,38 km


Tempo Vreta Handel

5,23 km


Tempo

14,9 km


Arholma Handel

24,48 km


Norrtälje hamn

55 m


Hamnvägen

233 m


Rögårdsgatan

241 m


Brännässkolan

254 m


Kvisthamragatan

443 m


Ekskogen station

30,29 km


Frösunda station

33,87 km


Faringe station Lennakatten

37,94 km


Lindholmen station

39,02 km


Tunagård station

39,41 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    47 m
    1 min
    1 min
    1 min
  • Sjö
    1,35 km
    5 min
    6 min
    22 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Olivia!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.