Kaprifolvägen 30

Kaprifolvägen 30

Slutpris

5 700 000 kr


Steningehöjden— Sigtuna

Kaprifolvägen 30


Slutpris
5 700 000 kr

Steningehöjden— Sigtuna

Toppenläge med insynsskyddad träaltan och spabad i söderläge

Modern 2-plansvilla med mycket bra läge i barnvänligt och populärt område. Stor insynsskyddad träaltan med spabad i söderläge ger vardagslyx. Mycket välskött och vacker trädgård.

Huset är byggt år 2017 och har en mycket bra planlösning med stora sociala ytor, stilrena materialval och många fönster med bra ljusinsläpp. Uppvärmning med frånluftsvärmepump ger låga driftskostnader och energiklass B som kan ge extra rabatt på bolånet. Entréplan har vattenburen golvvärme och övre plan har vattenburna radiatorer. Det är även 15 års befrielse från fastighetsskatten från byggåret 2017.

Entréplan har en ljus hall med flera fönster, tåligt klinkergolv och bra med klädförvaring bakom skjutdörrar. Modernt kök med vita släta luckor, mysig köksö och utgång till stenlagd uteplats. Stort vardagsrum med utrymme både för soffgrupp och matplats samt anslutning till ett tillbyggt inglasat uterum som förlänger säsongen och fungerar som ett ytterligare rum. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum med toa samt en praktisk groventré med tvättutrymme och förvaringsutrymme bakom skjutdörrar.

På övre plan finns ett mysigt allrum, fyra sovrum varav ett är inrett som walk-in-closet samt ett helkaklat badrum med golvvärme och fönster.

Carport och uppfart med parkeringsutrymme för två bilar. Praktiskt isolerat förråd för bildäck m.m.

Steningehöjden är ett nybyggt och mycket barnvänligt område mellan Sigtuna och Märsta med både skola och förskola . Det är ett område med nybyggaranda där familjer umgås och barnen trivs och har många lekkamrater. Här har man naturen inpå knuten och till Steningebadet är det endast ca 15 minuters cykelfärd. Till Steninge Slottsby är det gång- och cykelavstånd och där finns butiker och restaurang.

Gångavstånd till busshållplats med buss mot både Sigtuna och Märsta.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
150/6 kvm
Driftkostnad
47 157 kr/år
Tomtarea
461 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-07-24

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Kaprifolvägen såldes av oss 2024-07-24. Se alla våra försäljningar i Steningehöjden samt även på Kaprifolvägen.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Lina Gustavsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.