Näktergalsvägen 33

Näktergalsvägen 33

Slutpris

7 950 000 kr


Ullna strand— Täby

Näktergalsvägen 33


Slutpris
7 950 000 kr

Ullna strand— Täby

Nu finns möjligheten att förvärva detta fantastiska hus!

Välkommen till Näktergalsvägen 33 i det eftertraktade området Ullna Strand, Täby – ett relativt nybyggt, modernt radhus som kombinerar stil och funktionalitet i perfekt harmoni. Här möts du av en imponerande takhöjd som skapar en luftig och rymlig atmosfär. De stora fönstren släpper in ett överflöd av naturligt ljus och ger huset en härlig och inbjudande känsla.

Ateljéhusen som dessa hus kallas ligger som ett pärlband längs entrégatan i området. Med sitt stadsmässiga utseende och tre plan blir de representativa och högresta mot gatan, medan trädgårdssidan är en privat, ombonad sfär. Njut av utomhuslivet med tre uteplatser; ett trädäck i trädgården, en stensatt uteplats mot gatan samt en väderskyddad terrass som nås från övervåningen. Utöver boytan har ateljéhusen en praktisk glasad förentré, nästan som gamla tiders väderskyddade förstukvist.

Med fem rymliga sovrum finns det gott om plats för både familj och gäster. Varje rum är utformat med komfort och funktionalitet i åtanke. Det moderna köket och vardagsrummet i öppen planlösning skapar en social och trivsam miljö. Trots den öppna designen finns det ändå en viss avskildhet som ger en hemtrevlig känsla. Framför huset finns en praktisk parkeringsplats med tillgång till elbilsladdare, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig som kör elbil.

Näktergalsvägen 33 är en idealisk bostad för dig som söker ett nytt, modernt hem med hög standard och smarta lösningar. Här bor du i ett ljusfyllt hus med generös takhöjd, tre uteplatser, fem sovrum, ett modernt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Välkommen på visning – här vill du bo!



Ullna Strand är ett attraktivt område i Täby kommun, känt för sin natursköna omgivning och moderna arkitektur. Beläget vid den vackra Ullnasjön erbjuder området en harmonisk miljö med närhet till både vatten och grönska. Här kan du njuta av långa promenader längs strandpromenaden, ta ett dopp i sjön eller utforska de många cykel- och vandringsleder som slingrar sig genom naturen.

Området är perfekt för barnfamiljer och naturälskare som värdesätter ett aktivt utomhusliv. Ullna Strand erbjuder även ett brett utbud av fritidsaktiviteter, från golf på närliggande Ullna Golf Club till segling och paddling på sjön. För den som föredrar en lugnare tillvaro finns det gott om platser för avkoppling och picknick.

Ullna Strand har också ett bekvämt läge med goda kommunikationsmöjligheter. Med närhet till både Roslagsbanan och bussar tar du dig enkelt in till centrala Stockholm. Området har dessutom välrenommerade skolor, förskolor och närservice som gör vardagen smidig och bekväm.

Sammanfattningsvis erbjuder Ullna Strand en perfekt balans mellan natur och stad, med alla bekvämligheter inom räckhåll. Här får du det bästa av två världar – ett lugnt och naturskönt boende med storstadens puls bara en kort resa bort.


Boarea/biarea
152/16 kvm
Driftkostnad
31 930 kr/år
Tomtarea
258 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-08-20

Mäklarhuset Järfälla

Denna radhus på Näktergalsvägen såldes av oss 2024-08-20. Se alla våra försäljningar i Täby samt även på Näktergalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.